AEG zonnepanelen

bongosolar - aegNiet ieder gezin heeft het even gemakkelijk om rond te komen. Bij een klein inkomen moet er gelet worden op de kleintjes en dit betekent dat je niet altijd alles zomaar kunt kopen. Een kapotte wasmachine kan dan veel problemen opleveren. Je kunt een paar wasjes bij de buren draaien, maar er moet toch snel een nieuwe worden aangeschaft. Als je hiervoor geen geld hebt kan dit al snel een probleem opleveren. Vaste lasten zijn altijd een hoge kostenpost en het is dan ook een zegen als je hier op kunt besparen. Verzekeringen en energiecontracten kunnen vaak goedkoper worden afgesloten als je even tijd neemt om uit te zoeken waar je het voordeligst uit bent. Een kleine investering kan echter ook leiden tot een verlaging van je lasten. Een nieuwe, energiezuinige ketel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je veel minder geld kwijt bent aan gas, waardoor je uiteindelijk een hoop bespaart op de rekening. Je moet echter de ketel wel eerst aanschaffen, wat niet altijd mogelijk is. Dit geldt ook voor het zelf opwekken van energie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen op hun dak te plaatsen, waarmee eigen energie kan worden opgewekt. Deze zonnepanelen zijn niet gratis, maar hebben een investering nodig die je niet direct terugverdient. Na een aantal jaren zijn de kosten echter terugverdiend en zul je gratis energie krijgen. Verschillende soorten, zoals AEG zonnepanelen, zijn te plaatsen op iedere soort dak, wat het voor elk gezin mogelijk maakt om eigen energie op te wekken. Als je wat geld hebt gespaard kan het aanschaffen van AEG zonnepanelen dus een goede investering zijn. Je bespaart op je vaste lasten, waardoor je iedere maand meer te besteden hebt aan andere, leukere dingen. Het enige wat er voor nodig is om AEG zonnepanelen op je dak te laten zetten is een investering, die je binnen een aantal jaren terugverdiend zult hebben.

De voordelen van AEG zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je op je dak kunt plaatsen. De twee meest bekende soorten zijn de polykristallijn en de monokristallijn panelen. Beide soorten panelen hebben een hoog rendement, wat betekent dat ze veel energie opwekken. Je zult denken, dat dit natuurlijk voordelig is. De prestaties van de panelen zijn echter wat minder wanneer de temperatuur hoog is of de zon niet optimaal op de panelen schijnt. Daarnaast zijn de panelen duur in de aanschaf, omdat de productie erg bewerkelijk is. Ook zijn ze relatief zwaar, wat betekent dat montage op het dak niet altijd zonder slag of stoot gaat. De monokristallijn panelen zijn duurder, maar hebben een hoger rendement en zijn vooral geschikt voor kleine daken die op het zuiden liggen. Polykristallijn cellen hebben een wat lager rendement en worden vaak op grotere daken geplaatst. Een derde soort paneel is het dunne film zonnepaneel. Het rendement van deze panelen is lager, maar ze presteren wel beter bij hoge temperaturen en zwak licht. Daarnaast zijn ze voordeliger in de aanschaf. Ten slotte zijn er de AEG zonnepanelen. De AEG panelen hebben als eerste voordeel dat ze een positieve vermogenstolerantie van 3Wp hebben, wat betekent dat altijd de piekspanning wordt gehaald. Daarnaast is het frame op zo’n manier ontworpen dat AEG zonnepanelen een duurzaam product zijn, waarmee een hoge opbrengst gegarandeerd wordt, ook na 10 jaar. De AEG zonnepanelen zijn heel sterk en dus bestendig tegen sterke weersinvloeden. Ook bij hagel en harde wind zal er niks mee gebeuren. Een groot voordeel van de AEG zonnepanelen is daarnaast de aanschafprijs. De voordelige prijs maakt de AEG zonnepanelen toegankelijk voor een grote doelgroep. Daarnaast zijn de AEG zonnepanelen duurzaam en dragen dus op een positieve manier bij aan het verminderen van de negatieve invloed van de mens op het milieu. Ten slotte zijn AEG zonnepanelen geschikt voor elk type dak, waardoor het altijd mogelijk is om AEG zonnepanelen op jouw dak je laten plaatsen.

Online zonnepanelen uitzoeken

Als je op zoek bent naar AEG zonnepanelen om zelf je energie mee op te wekken en zo een hoop geld te besparen op je energierekening, kun je het beste eens op www.bongosolar.nl kijken. Op deze website vind je een ruim aanbod aan zonnepanelen, waaronder de AEG variant. Je kunt zelf een pakket samenstellen of dit laten doen door een professional. Je kunt kiezen uit mono- of polykristallijn panelen en het is afhankelijk van je wensen en eisen welke soort het meest geschikt is voor jou. Kies je voor de eerst variant, dan ben je gegarandeerd van een goed rendement: de tweede soort is goedkoper in de aanschaf. Verwacht je dus dat je lang gebruik wilt maken van de panelen, dan kun je het beste voor de investering op de langere termijn gaan. Het hogere rendement zorgt ervoor dat je uiteindelijk meer verdient aan je panelen. Je kunt alle informatie over de verschillende soorten zonnepanelen nog een rustig teruglezen op www.bongosolar.nl. Je vindt een uitgebreide uitleg bij de verschillende soorten panelen en ook wordt duidelijk gemaakt hoe je het kunt bestellen. Als je wilt weten hoe de panelen er echt uitzien op een dak, dan kun je er ook voor kiezen om een bezoek aan de showroom in Apeldoorn te brengen. Hier worden de verschillende soorten panelen getoond zodat je kunt kijken hoe je dak er uit komt te zien. Ook kun je hier natuurlijk om advies en meer informatie vragen. De adresgegevens van het pand en de andere contactgegevens vind je op www.bongosolar.nl.