Afvallen is lastig

Steeds meer mensen op deze wereld hebben last van overgewicht en daarnaast zijn er nog velen die graag een paar kilootjes kwijt zouden willen raken. Ook al is de wens tot afvallen erg groot, vaak lukt dit uiteindelijk toch niet heel goed. Hoe komt dit nu? Dat heeft te maken met dat het gewoon heel erg lastig is, een kilo zit er sneller aan dan dat hij er weer af is. Veel mensen kiezen voor het volgen van diëten om wat af te vallen en dit heeft vaak ook wel even effect. Maar zodra je weer gewoon gaat eten, zitten de kilo’s er zo weer aan. Dat is ontzettend frustrerend en bij veel mensen gebeurt dit iedere keer weer. Elke keer dat zij wat afvallen, komen zij uiteindelijk ook weer aan en vaak hetzelfde aantal kilo’s waardoor het effect echt nul is. Dit wordt ook wel jojoën genoemd. Het extra gewicht is niet alleen fysiek vervelend voor jezelf, het is ook mentaal een last, omdat mensen je vaak aankijken alsof je het niet goed genoeg probeert. Zelf weet je natuurlijk wel dat dit anders is en dat je echt voldoende pogingen tot afvallen doet. Maar die blikken blijven pijn doen. Kijk op www.hyponosepraktijk.net voor meer informatie.

Effectief afvallen

Je wilt afvallen, maar alle diëten die je hebt geprobeerd hebben niets geholpen. Wat doe je dan? Als je echt heel veel overgewicht hebt, dan kun je in aanmerking komen voor het laten plaatsen van een maagband. Dit is in de meeste gevallen absoluut effectief, maar lang niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. En ook als je hiervoor wel in aanmerking komt, dan is het natuurlijk nog maar de vraag of je dit wel wilt. Er komt immers wel een operatie bij kijken en alle operaties brengen risico’s met zich mee. Als dit voor jou geen optie is, hoe kun je dan toch afvallen? Je kunt er dan voor kiezen om naar een speciale hypnosepraktijk te gaan. Heel vaak zit het probleem van teveel eten tussen de oren, je weet zelf vaak ook prima dat je helemaal geen honger hebt op het moment dat je iets in je mond stopt. Maar je hebt dan gewoon even zin in iets lekkers of je baalt ergens ontzettend van en je wilt jezelf troosten met een lekker stuk chocola of een zakje chips. Door te kiezen voor hypnose, kun je afvallen zonder dat je nog een dieet hoeft te volgen.

Afslanken met hypnose

Hoe gaat dit nu in zijn werk? Er zijn eigenlijk twee verschillende manieren die gevolgd kunnen worden, namelijk:

  • emoties en gevoelens die zorgen voor emotie-eten verwijderen uit het onderbewustzijn
  • een virtuele maagband plaatsen

Wat voor jou het meest effectief is, hangt van de oorzaken van het teveel eten af. Maar met een van deze beide methodes zul jij zeker kunnen afvallen. In het geval van de virtuele maagband wordt er natuurlijk niets operatief gedaan. Onder hypnose wordt het onderbewustzijn verteld dat er een maagband geplaatst is, wat vervolgens er voor zal gaan zorgen dat jij je tijdens het eten echt sneller vol voelt zitten. Dat is natuurlijk ideaal als jij niet snel het gevoel hebt dat je verzadigd bent en dat dat de reden is waarom afvallen zo lastig is voor jou. Eet jij vooral om emoties te verstoppen, dan kan het goed zijn om deze oude emoties en gevoelens die ervoor zorgen dat jij de neiging hebt om alles met lekkernijen op te lossen weg te laten halen. Onder hypnose kunnen de verantwoordelijke gevoelens uit het onderbewuste verwijderd worden, waardoor je minder snel de neiging tot emotie-eten zult hebben. Zo zal het afvallen je eindelijk gaan lukken!