Alle vakantieaanbiedingen op één overzichtelijke site

Het einde van het 2018 is al weer in zicht. Voor veel mensen is dit het moment om een mooie vakantie te gaan boeken. Zowel voor de wintersport als voor komende zomer. Het boeken van een vakantie is echter niet meer zo gemakkelijk. Daar waar je vroeger naar een reisbureau ging, zijn er nu heel veel sites die allemaal reizen aanbieden. De prijzen van deze verschillende sites kunnen nogal van elkaar verschillen. Gelukkig komen er steeds meer onafhankelijke vergelijkingssites, die een goede selectie maken van aantrekkelijke vakanties. Vakantieuitzoeken is zo’n handige site, die tal van vakantieaanbiedingen voor u vergelijkt. Vakantieaanbiedingen lopen op deze site uiteen van autovakanties, zonvakanties tot kampeervakanties en wintersportvakanties. Daarnaast biedt de site vakantieaanbiedingen in zowel Europese landen als buiten Europa. Landen waarvan vakantieaanbiedingen aangeboden worden zijn onder andere:

 • Aruba;
 • Frankrijk;
 • Spanje;
 • Canada;
 • Jordanië;
 • België;
 • Belize;
 • Verenigde Staten;
 • Canarische Eilanden;
 • Duitsland;
 • Griekenland.

Altijd de beste vakantieaanbiedingen

Alle vakantieaanbiedingen op vakantieuitzoeken.com zijn afkomstig van de verschillende reisorganisaties, zoals Tui en Sunweb, maar ook van de wat onbekende sites. Dit is fijn, omdat je zelf niet snel op deze sites terecht komt. Doordat vakantieuitzoeken.com zo’n uitgebreid aanbod heeft qua reisorganisaties, weet je zeker dat je de beste deal hebt. De vakantieaanbiedingen worden dagelijks aangeleverd door de reisorganisaties, waardoor het aanbod altijd actueel is. Toen ik op zoek was naar een aantrekkelijke vakantieaanbieding voor de wintersport van afgelopen jaar, stuitte ik op een vakantieaanbieding naar Whistler, Canada. Ik kon niet geloven dat er zo’n goedkope mogelijkheid was tot een wintersportvakantie in Canada! Normaal gaan we altijd naar Oostenrijk, maar een wintersportvakantie in Canada stond altijd heel erg hoog op mijn lijstje. Via de vergelijkingssite kwam ik op een vakantieaanbieder die gespecialiseerd is in wintersportvakanties naar Canada en de Verenigde Staten. Voor een hele aantrekkelijke prijs konden wij nu met ons gezin naar Canada. Dit wel buiten het hoogseizoen om, maar om in het hoogseizoen naar Oostenrijk te gaan kan ook tweemaal zo duur uitvallen.

Eindelijk naar Canada

In maart 2018 zijn wij met z’n vieren voor negen dagen naar Canada gegaan. We hadden een reis geboekt waar de vlucht, skipas, shuttle en accommodatie bij in zat. We vlogen van Amsterdam naar Vancouver. Deze vlucht duurde negen uur, eigenlijk ook de reistijd van Amsterdam naar de Alpen. Vancouver airport, was een klein, overzichtelijk vliegveld. Met een shuttle zijn we naar het hotel in Whistler gebracht. Deze reis duurde ongeveer twee uur. Whistler is best ver van Vancouver vandaag, maar tijdens de reis hadden we echt prachtig uitzicht. Dit maakte alles goed. Uiteindelijk ben je natuurlijk wel langer onderweg dan als je in de auto naar Oostenrijk gaat, maar ach, dan ben je wel aan de andere kant van de wereld. Eenmaal in Whistler aangekomen hadden we nog genoeg tijd om de skipassen op te halen. Vervolgens zijn we naar het resort gegaan. Het was echt een prachtig resort, op loopafstand van de lift. Hier hebben we wat gegeten en zijn toen vroeg op bed gegaan. De volgende dag waren we helemaal fit om de piste op te gaan! De pistes waren echt super geprepareerd. Whistler als dorp was ook heel erg gezellig. Eigenlijk kregen we wel een beetje het gevoel dat we in een typisch Alpendorpje waren. Het grote verschil was echter dat we op de vierde dag vanuit de lift in de verte een grote eland zagen. Dit was heel bijzonder. De laatste dag hebben we gespendeerd in de metropool Vancouver. Uiteindelijk was het echt een prachtige vakantie. Een echte aanrader.

Lees meer…