Alles over sneeuwschoenwandelen

royvanlangen - sneeuwschoenwandelenBent u op zoek naar een leuke en sportieve soort vakantie en wilt u deze graag in de winter beleven? Bent u eigenlijk een echte wintersportliefhebber, maar wilt u nu wel eens wat anders? Denk dan eens aan het zogeheten sneeuwschoenwandelen. Dit is een vorm van wandelen door de sneeuw dit zorgt voor extra fitheid.  U hebt er niet per se een ijzersterke conditie voor nodig, dus dat is wel handig om te weten. Zelfs met een gemiddelde wandelconditie kunt u al prima mee doen aan het sneeuwschoenwandelen. Tegelijk zorgt zo’n sneeuwschoenwandeling er dan wel voor dat u meer conditie krijgt en beter in vorm begint te raken. En dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid! Ziet u dit nou ook wel zitten, maar wilt u liever niet op eigen houtje de bergen in gaan? Houdt u ervan als alles in kannen en kruiken is en vindt u het fijn als er deskundige begeleiding is? Dan kunt u het beste even een kijkje nemen op royvanlangen.nl. Dit is de website van – jawel – Roy van Langen, die heel veel ervaring heeft met sneeuwschoenwandelen. Dit betekent niet dat hij de groep die hij begeleidt altijd ver vooruit is, maar het zegt juist dat hij iedereen bij staat met raad en daad. Hij geeft aanwijzingen over de techniek, zodat ook u het sneeuwschoenwandelen snel onder de knie krijgt. Als u leest over ‘techniek’, dan denkt u misschien dat het wandelen met sneeuwschoenen aan erg ingewikkeld is. Dit is echter helemaal niet het geval. Integendeel: het is juist erg gemakkelijk te leren! Toch is het natuurlijk wel zo dat de ene manier van lopen efficiënter is dan de andere, wat ook voor hardlopen geldt overigens. Enfin, tijdens het sneeuwschoenwandelen zal uw gids u er alles over leren!

Ervaar het sneeuwschoenwandelen in de Oostenrijkse bergen

Waar kunt u nou beter gaan sneeuwschoenwandelen dan in de bergen van Oostenrijk? Daar ligt bijna altijd sneeuw, dus een dergelijke wandeling kan bijna altijd wel. Het is dan ook zo dat u op meerdere momenten per jaar een begeleide sneeuwwandeling kunt gaan maken. Ook Italië behoort tot de mogelijkheden. Het oord Valpelline biedt het decor voor een unieke wandeling langs de besneeuwde bergtoppen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zou willen gaan? Aarzel dan niet langer en surf meteen even naar royvanlangen.nl om meer informatie in te winnen. Hier kunt u alles vinden over:

  • Sneeuwschoenwandelen als bergsport
  • De reizen die u bij ons kunt boeken
  • De kosten die er aan een reis verbonden zijn
  • Uw gidsen onderweg
  • En nog veel meer!

Kortom, het is zeker aan te raden om meteen even een kijkje te nemen op onze site, zodat de voorpret alvast kan beginnen! Waar wilt u heen om te sneeuwschoenwandelen?

Voordelig op reis kan bij ons

Als u voor ons kiest, dan kiest u niet alleen voor een gids met veel ervaring die u de mooiste plekjes in de bergen kan laten zien, maar ook voor een voordelige oplossing voor uw vakantie. Wij zorgen er namelijk voor dat het sneeuwschoenwandelen laag geprijsd blijft. Dit betekent dat u ten eerste weinig kosten heeft van de wandeling zelf en ten tweede dat wij voor alle accessoires zorgen. U hoeft dus zelf geen dure dingen aan te schaffen die u toch maar een keer per jaar nodig heeft voor het sneeuwschoenwandelen. En dat scheelt!