Als ZZP er een hypotheek aanvragen? Dat kan!

Wilt u graag een ZZP hypotheek? Dat is een type hypotheek voor zelfstandigen zonder personeel. Deze rechtsvorm is erg populair in Nederland omdat het u erg veel vrijheid kan geven. Dit kan ook een nadeel opleveren want freelance werk is uiteraard niet vast. Periodes van droogte kunnen een probleem geven en het is daarom ook niet zo vreemd dat het lastig kan zijn om als ZZP een hypotheek te krijgen. Bij finaforte.nl weten wij alles over de ZZP hypotheek en we willen u graag helpen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Een huis kopen doet u niet over een nacht. Uit ons onderzoek is gebleken dat bijna 80 procent van de hypotheekverstrekkers niet een ZZP hypotheek verlenen. De reden is het feit dat u onregelmatig werkt. Maar is dat eerlijk? In onze ogen is het meten met twee maten. Zo kan een medewerker met een contract van een half jaartje wel een hypotheek afsluiten terwijl diegene zijn werk hoogstwaarschijnlijk over een half jaar kwijt is. En dat is in het geval van de ZZP’er natuurlijk niet het geval. Ook al is het inkomen onstabiel, u zult gemiddeld een prima inkomen genereren mits er regelmatig opdrachten binnenstromen en er geen aanwijzingen zijn dat dit in de toekomst zal veranderen. Wat kunnen wij voor u betekenen? We bieden in ieder geval erg veel informatie over ZZP en hypotheek. U kunt bijvoorbeeld berekenen wat uw maximaal af te sluiten hypotheek is en wij kunnen zelfs de aanvraag voor u opsturen.

Voor een bedrijf als ZZP is hypotheek een goede optie

U wilt aldus met uw bedrijf als ZZP een hypotheek afsluiten omdat u graag een gezin wilt starten. U hebt wellicht al een huis op het oog met een extra garage en/of werkkamer voor uw werkzaamheden. Dat is afhankelijk van het ZZP-bedrijf dat u bent begonnen. Maar een werkruimte zult u in ieder geval graag willen hebben. Wij nodigen u graag uit voor een gratis adviesgesprek. Dit gesprek kan per telefoon verlopen en u kunt bij ons langskomen op kantoor. Maak online een afspraak, dan staat de koffie en de thee voor u klaar in Heemskerk of Amsterdam. Wij kennen de hypotheekverstrekkers die het wel aandurven om een ZZP hypotheek te verlenen dus dat is goed nieuws. Het is daarbij belangrijk om te weten dat wij een onafhankelijk kantoor zijn en we dus niet gesponsord worden door een bepaalde bank of andere hypotheekverstrekker. Vergeet niet om uw bedrijfscijfers mee te nemen naar het gesprek. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe we deze cijfers moeten interpreteren om de juiste ZZP hypotheek voor u te vinden. We helpen u vervolgens met het maken van de aanvraag. Ons slagingspercentage ligt trouwens zeer hoog: maar liefst 95 procent wordt gehonoreerd.

Bij Finaforte zoeken we graag naar een oplossing die bij u past

Ook u kunt een ZZP hypotheek aanvragen mits u 6 maanden actief bent als bedrijf. Natuurlijk zijn er andere voorwaarden aan het afsluiten van een hypotheek verbonden en die verschillen per bank. Een eventuele schuld weegt altijd erg zwaar en daar is de schuld aan DUO onlangs bijgekomen. Hebt u dat allemaal afbetaald? Dan zal het ons zeker lukken om samen met u een ZZP hypotheek aan te vragen.

  • Doe alvast de berekening online met de hypotheekcalculator,
  • En vergeet niet om ons blog door te nemen. U vindt er handige tips maar ook het laatste nieuws over versoepelde of strengere regelgeving,
  • Naast bedrijfshypotheken helpen we u graag met uw bedrijfsfinanciering en het afsluiten van de bedrijfsverzekeringen.
  • Bekijk nu snel de site van Fina Forte