Avema Wegenbouw, voor alles wat u wilt laten asfalteren

avema - asfalteren

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het asfalteren? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Wij stellen u graag voor aan de firma Avema Wegenbouw. Dit is een firma die alles weet over het vakkundig asfalteren. Ze zijn zowel voor particulieren, bedrijven als gemeentes te contacten. Hierbij kunt u denken aan het asfalteren van:

  • Industrieterreinen
  • Recreatieparken
  • Opritten

Neem eens een kijkje op de website Avema.nl om bijvoorbeeld een filmpje te zien over hoe het asfalteren precies in z’n werk gaat. U ziet gelijk dat ze gebruik maken van professioneel materieel. Uiteraard voldoen ze aan alle kwaliteitseisen. Neem gerust eens contact op om een eventuele afspraak te maken of gewoon meer informatie in te winnen. De contactgegevens vindt u op de site.

Waarom asfalteren in plaats van bestraten?

Iedereen die naar buiten gaat, maakt gebruik van de weg. Hiervoor hoeft u niet noodzakelijk auto te rijden, want ook op de fiets gebruikt u de openbare weg. Voor voetgangers is er in de meeste gevallen een voetpad beschikbaar, zodat ze niet blootgesteld worden aan de gevaren die de autoweg met zich meebrengt. Vele mensen pakken ’s ochtends de auto om op weg te gaan naar het werk. Velen van hen wonen kilometers bij hun werk vandaan, waardoor het wel zo gemakkelijk is om de snelweg te kunnen pakken. Het betekent misschien niet dat het qua kilometers een stuk scheelt, maar zeker qua tijd zal er behoorlijk wat gewonnen kunnen worden. Het is fijn dat we in ons land gebruik kunnen maken van een groot wegennetwerk. Helaas bent u niet de enige die hiervan gebruik maakt. Het is dus ook geen wonder dat iedere ochtend en avond er diverse files te vinden zijn op een groot deel van de snelwegen. Het betekent dat u tijdelijk even stil komt te staan of er sprake is van langzaam rijdend verkeer. Ook bestaat er overdag altijd de kans dat er ongelukken kunnen gebeuren, waardoor ook weer files kunnen ontstaan. Doordat er zoveel gebruik gemaakt wordt van dit soort wegen is het belangrijk dat ze voldoen aan de hoogste eisen. Zijn er weghelften of complete wegen aan vervanging toe? Dan is de enige oplossing om ze opnieuw te asfalteren. Nu gebeurt asfalteren niet alleen op snelwegen. De weg voor uw huis is misschien ook wel geasfalteerd. Zelfs uw tuin kan geasfalteerd worden. Steeds meer mensen kiezen voor het asfalteren van de tuin, omdat ze op die manier een parkeerplaats hebben om hun auto op kwijt te kunnen. Natuurlijk is het bestraten ook een mogelijkheid, maar dat heeft diverse nadelen. Eén van de nadelen is dat er meer risico bestaat op het verzakken van het geheel, wat betekent dat u op korte termijn opnieuw de oprit eruit zal moeten halen om opnieuw te bestraten. Daarnaast zal er altijd onkruid tevoorschijn komen tussen de klinkers door. Dat hoeft niet direct storend te zijn, maar feit is dat het wel weer extra werk kost om het onkruid te verwijderen. Laten staan is uiteraard geen optie.

Ontdek wat ze voor uw project kunnen betekenen

Wist u dat asfalteren zelfs vaak een goedkopere optie is dan het bestraten? U kunt er dus best wat geld mee besparen door te kiezen voor een geasfalteerde oprit in plaats van een bestrate oprit. Ook grotere bedrijven kiezen vaak voor asfalteren van een grote ruimte om zo voor een groot aantal parkeerplaatsen te kunnen zorgen. Wilt u ook een weg, oprit of parkeerterrein voorzien van asfalt? Voor het asfalteren kunt u het beste contact opnemen met Avema Wegenbouw. Deze firma weet precies hoe ze uw project aan kunnen pakken.