Babystof bestelt u natuurlijk online en wel bij Kids Fabrics

Iedere aanstaande ouder wil het beste voor zijn kinderen. U wilt de kinderkamer inrichten met de mooiste producten. U koopt schattige dekbedovertrekken en kussenslopen en laat misschien gordijnen op maat maken. Als u daarom nog op zoek bent naar een webwinkel dan bent u bij kidsfabrics.nl aan het juiste adres. U kunt namelijk babystof in alle soorten en maten bestellen. Denk aan babystof van linnen, katoen en polyester. We bieden ook specifieke producten aan met een blinderende werking, ideaal als gordijnstof. Kunt u met ons babystof zelf een eindproduct maken? Bestel dan het babystof per meter. Wilt u een kant-en-klaar product kopen? Dan kunt u zelf de stoffen en afmetingen opgeven, wij maken er vervolgens wel iets moois van. Als u aan babystof denkt dan denkt u wellicht aan dessins waarop superhelden staan afgebeeld. Of uw favoriete stripheld. Wilt u uw baby en jonge kinderen direct met de Disneywereld kennis laten maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn er bijzonder trots op dat we van vele bekende merknamen babystof mogen aanbieden. En dat assortiment zijn wij blijvend aan het uitbreiden. Elke maand vindt u namelijk nieuwe dessins in onze catalogus. Bekijk daarom de collectie en kijk ook eens nar de vele foto’s van kinderkamers die we hebben ingericht zodat u inspiratie kunt opdoen.

Dankzij deze babystof kunt u prachtige cadeaus fabriceren

Als u nog een leuk cadeau zoekt voor bevriende aanstaande ouders of voor familieleden die binnenkort gaan bevallen dan kan het geen kwaad om met onze babystof een mooi product te maken. Hebt u de kennis om uw eigen kleren, gordijnen en beddengoed te maken? Het is misschien wel een kennis die aan het verdwijnen is. Maar u kunt daardoor wel erg origineel uit de hoek komen. Maak bijvoorbeeld een dekbedovertrek met aan de ene kant afbeeldingen van Hello Kitty en aan de andere kant afbeeldingen van Sesamstraat. Ook de kussenslopen kunt u per meter bestellen en verwerken tot een dergelijke dubbelzijdige kussensloop. Zoekt u er direct een kussen bij? Kijk dan eens in ons kussensassortiment. Maar zoals we al aangaven raakt deze kennis verloren. Het is helemaal niet vreemd dat u niet beschikt over de capaciteiten om het babystof te verwerken. Maak dan uw keuze door:

  • De afmetingen, het design en artikel te kiezen,
  • Vervolgens kunt u het materiaal kiezen,
  • Dan gaan we voor u aan de slag met het gekozen babystof,
  • We sturen het eindproduct zo spoedig mogelijk naar u toe.

U kunt digitaal met ons communiceren als u nog vragen hebt door ons even op te bellen of door ons een e-mail te sturen. Ook het bestellen verloopt geheel digitaal en u kunt bedrag via iDEAL, PayPal of creditcard naar ons overmaken.

Vergeet niet om onze website te bookmarken

Qua levertijd is er uiteraard een verschil tussen geconfectioneerde artikelen en de lappen babystof per meter. In principe verzenden we de lappen stof binnen 48 uur. Sterker nog, als u op een werkdag bestelt dan zult u het product de dag erna in huis hebben zodat u direct kunt gaan naaien. Wilt u een gordijn of dekbedovertrek op maat laten maken door ons? Dan duurt dit gemiddeld niet langer dan 15 werkdagen. U krijgt natuurlijk een e-mail als we voor u aan de slag gaan en u krijgt tevens een bericht als deze producten uw kant op komen. In Nederland en België hanteren we erg lage verzendkosten. Komt de totale bestelling uit op een bedrag boven de 50 euro? Dan zijn er geen verdere verzendkosten aan verbonden!