Beginnen met SEO teksten schrijven

Een aantal maanden geleden ging ik weg bij het bedrijf waar ik werkte. Het ging niet goed met het bedrijf en daarom moesten er mensen weg. Aangezien ik nog geen vastcontract had besloten ze om mijn contract niet te verlengen, dat is gemakkelijker en goedkoper dan iemand ontslaan. Ik was net een aantal jaren klaar met mijn studie en dit was het eerste bedrijf waar ik gewerkt had. Het was daarvoor lastig om een baan te vinden en ik was erg blij toen dit bedrijf mij had aangenomen. Ik maakte mij erg zorgen dat het weer lastig zou zijn om een nieuwe baan te vinden, omdat het de vorige keer maanden duurde voordat ik wat gevonden had. Het leek mij verstandig om te zoeken naar andere banen en in de tussentijd iets te zoeken wat ik thuis kon doen. Het was goed mogelijk dat het weer maanden zou duren voordat ik iets vond en ik wilde niet thuis niets doen. Ik bezocht een aantal websites om te lezen over banen die je thuis kunt doen. Veel van deze banen kan je online doen en daar hoef je niet voor naar een kantoor. Een van de banen die mij interesseerde was SEO teksten schrijven. Ik vond het altijd erg leuk om te schrijven en ik had ook een eigen blog. Als ik vanaf huis geld kon verdienen met SEO teksten schrijven, dan zou ik daar erg blij mee zijn. Ik had echter nog geen ervaring met het schrijven van deze teksten en wist niet hoe ik dit het beste kon aanpakken. Het leek mij verstandig om hulp te zoeken voor hoe ik het beste SEO teksten kan schrijven en hoe ik daar geld mee kan verdienen.

Begeleiding bij SEO teksten te schrijven

Online zocht ik verder naar websites waar je deze teksten kan schrijven en of ik misschien een cursus kon vinden. Ik las veel artikelen en ervaringen van mensen over het schrijven. Deze mensen waren nog niet zo lang geleden begonnen en konden veel tips geven over websites waar je opdrachten kan vinden. Ik wilde graag eerst een cursus doen, of begeleiding krijgen voor SEO teksten schrijven. Ik wilde graag eerst leren hoe ik het moest doen, voordat ik opdrachten zou krijgen. Gelukkig vond ik de website http://yvonnerengers.nl/. Bij deze website kan je ervaring opdoen voor het schrijven van de SEO teksten en je kan begeleiding krijgen, zodat je leert waar je op moet letten. De eigenaar heeft veel ervaring met online geld verdienen en leert andere mensen hoe zij die ook kunnen doen. Ik stuurde een email naar de eigenaar van de website yvonnerengers en vertelde dat ik wilde beginnen met SEO teksten schrijven, maar dat ik graag begeleiding wilde. Ik kreeg een email terug dat het mogelijk zou zijn om hulp te krijgen. We konden samen kijken waar ik mij moest verbeteren en wat ik allemaal nog moest leren, zodat ik daarna goede teksten zou schrijven.

Mijn eerste opdrachten binnen

Met de hulp en begeleiding van yvonnenrengers.nl leerde ik om goede SEO teksten te schrijven. Ik kreeg veel informatie en de begeleiding die ik nodig had. Hierna had ik het vertrouwen dat ik goed werk kon leveren. Het duurde niet lang voordat ik mijn eerste opdrachten binnenkreeg en ik verdien nu geld met SEO teksten schrijven. Ik was erg blij met de hulp van yvonnerengers.nl, ik verdien nu geld door thuis te werken.

  • Je kan hier leren schrijven
  • Ik kreeg veel informatie
  • Ik kreeg de benodigde begeleiding
  • Ik schrijf nu SEO teksten
  • Ik verdien door thuis te werken