Behaal een Cambridge Engels certificaat bij Masterclass English

In het bedrijfsleven is het beheersen van de Engelse taal erg belangrijk, omdat je vaak ook met internationale klanten te maken krijgt. Tevens kan het zo zijn dat je zelf in het buitenland aan het werk wilt. In beide gevallen is het sowieso prettig dat je niveau voor wat betreft de Engelse taal op orde is. Als je aan het werk wilt in het buitenland, dan is het bewijs van dit niveau uiteraard handig om op zak te hebben. Op de site van masterclassenglish.com vind je meer informatie over de verschillende certificaten die je kunt bemachtigen. Een certificaat voor Cambridge Engels mag dan ook niet ontbreken. Hiermee laat je zien dat je in staat bent om in het Engelse te lezen, schrijven en communiceren op een bepaald niveau. Wat dat niveau is, dat hangt uiteraard af van je Cambridge Engels certificaat. Er zijn namelijk verschillende Cambridge Engels certificaten te behalen. Zo heb je in ieder geval de optie om de volgende certificaten te behalen:

  • Cambridge First
  • Cambridge Advanced
  • Cambridge Proficiency

Daarna kun je ook nog verder gaan voor Business Vantage en Business Higher. Maar het is goed om te weten dat een Cambridge Engels certificaat internationaal wordt erkend en hoog staat aangeschreven. Dus als je een certificaat hebt met het First niveau, dan zit je eigenlijk al heel goed. Je kunt er dan in ieder geval vanuit gaat dat je het Engels bovengemiddeld goed beheerst en dat je je dus ook prima verstaanbaar kunt maken in een internationale setting. De niveaus die daarna komen zijn steeds verdere verfijningen van de vaardigheden die je hebt. Voordat je jezelf gaat testen om een certificaat te bemachtigen, doe je er goed aan om jezelf goed voor te bereiden. Dat kun je doen via Masterclass English. Hier kun je je niveau aan scherpen en jezelf voor bereiden op het examen. Je kunt ook meteen ontdekken wat je huidige niveau is en welk niveau van Cambridge Engels daarbij hoort. Dus als je op zoek bent naar een cursus waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en als je reeds al een redelijk goed Engels spreekt, dan is een cursus bij Masterclass English zeker wat voor jou. Je wilt immers wel zorgen dat je goed bent voorbereid op het Cambridge Engels examen. En dus is het zeker de moeite waard om je niveau van te voren goed te testen en om jezelf als het ware optimaal voor te bereiden via een cursus Cambridge Engels.

Kijk voor informatie over Cambridge Engels op masterclassenglish.com

Als je op zoek bent naar meer informatie over Cambridge Engels, de bijbehorende niveaus en wat Masterclass English je te bieden heeft, dan kun je terecht op de website van masterclassenglish.com. Op de site vind je alles wat je moet weten over deze ontwerpen. Je kunt via de site ook meteen je niveau testen. Deze test verloopt in twee fases. Allereerst kun je via de site vragen beantwoorden en daarna heb je een gesprek met een docent van Masterclass English. 

Meld je aan via de site

Mocht je interesse hebben, dan kun je je via de site meteen aanmelden voor een cursus.