Ben je op zoek naar een specialist in asfaltwerken? 

Wanneer je aan asfaltwerken denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de wegenbouw. Grote walsmachines die lange stroken asfalt walsen. Asfaltwerken worden echter niet alleen toegepast op wegen. Je kunt bijvoorbeeld ook een oprit asfalteren of landwegen verharden. Asfalt aanleggen kan dus ook voor particulieren. Wanneer je asfalt aan wilt leggen, dan doe je dat echter niet zelf. Asfalt aanleggen moet namelijk gebeuren door erkende en professionele asfaltwerkers. Voor het aanleggen van asfalt zijn er namelijk door de overheid verschillende eisen gesteld, waar je je absoluut aan moet houden. Wil je dus asfalt aanleggen, laat dit dan doen door een echte specialist in asfaltwerken. 

Avema Wegenbouw B.V. is de specialist op het gebied van asfaltwerken 

Als je op zoek bent naar een echte specialist op het gebied van asfaltwerken, dan ben je bij Avema Wegenbouw B.V. aan het juiste adres. Avema Wegenbouw B.V. heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van asfaltwerken. Zij hebben ervaring met het aanleggen van asfaltverhardingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Asfalt kan namelijk gebruikt worden voor verschillende doeleinden en in verschillende branches. Elke branche stelt echter weer andere eisen aan de asfaltwerken, waardoor het aanleggen van asfaltverhardingen enkel gedaan kan worden door echte vakspecialisten. Door de vele jaren ervaring van Avema Wegenbouw B.V. op het gebied van asfaltverhardingen, weten de vakmensen van Avema Wegenbouw B.V. precies aan welke eisen een asfaltverharding moet voldoen en ben je verzerkerd van een professioneel resultaat. Avema Wegenbouw B.V. heeft ervaring in het aanleggen van asfaltverhardingen in de volgende branches: 

  • Industriële sector 
  • Agrarische sector 
  • Recreatiebranche 
  • Overheidsprojecten 
  • Particuliere terreinen 

Zoals je kunt zien, heeft Avema Wegenbouw B.V. dus ontzettend veel ervaring in verschillende sectoren op het gebied van het aanleggen van asfalt. In de industriële sector is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat het asfalt van goede kwaliteit is. De asfaltverhardingen in de industrie worden namelijk veelvuldig en zwaar belast, waardoor het asfalt zeer goed en degelijk aangelegd moet zijn. Hierdoor voorkom je dat er ongelukken gebeuren en is er minder onderhoud nodig aan het asfalt. In de agrarische sector gelden dan weer hele andere eisen. De asfaltverhardingen in de veeteelt moeten bijvoorbeeld per se zuurbestendig zijn. Zuurbestendig asfalt voorkomt namelijk het aanvreten van beton waardoor er stenen in het veevoer kunnen belanden. Je wilt als boer natuurlijk niet dat je vee gevaar loopt doordat er niet het juiste asfalt is aangelegd. In de recreatieve sector zijn de eisen daarentegen minder streng, maar wordt er voornamelijk gekeken naar het uiterlijk van het asfalt. Zo is het bijvoorbeeld gewenst dat het asfalt in een bepaalde kleur wordt aangelegd of in een bepaald patroon. Naast de grote bedrijven en opdrachtgevers, kan Avema Wegenbouw B.V. ook particulieren voorzien van nieuwe asfaltwerken. Wanneer je bijvoorbeeld in een wat meer verlaten gebied op het platteland woont, kun je behoefte hebben aan het aanleggen van asfaltverhardingen om de bereikbaarheid van je woning te vergroten. Avema Wegenbouw B.V. kan voor particulieren bijvoorbeeld ook een oprit asfalteren. Een oprit van asfalt rijdt veel prettiger dan een oprit met bestrating en het ziet er ook nog eens lekker strak uit. 

Neem contact op voor meer informatie 

Heb jij behoefte aan het asfalteren van je oprit of ben je op zoek naar een specialist in asfaltwerken? Dan ben je bij Avema Wegenbouw B.V. aan het juiste adres. Avema Wegenbouw B.V. realiseert asfaltverhardingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op http://www.avema.nl/asfaltwerken/ of neem via http://www.avema.nl/ contact op met Avema Wegenbouw B.V. voor meer informatie.