Besparen op uw leaseauto

Wanneer u een eigen bedrijf begint, denkt u misschien niet direct aan het feit dat u op een gegeven moment leaseauto’s in moet gaan zetten. Zelfs wanneer u al voor langere tijd een succesvol bedrijf heeft, heeft u er misschien niet eens bij stilgestaan. Om die reden wordt het beheer van leaseauto’s binnen een bedrijf vaak bij een medewerker ondergebracht die eigenlijk is aangenomen voor een andere functie, maar hij of zij kan het beheer van de leaseauto’s ‘er wel even bij doen’. En dat is nu vaak juist het probleem. Deze medewerker weet vaak nét wat te weinig van het beheren van leaseauto’s en om die reden wordt het budget niet goed besteed en is de efficiëntie ver te zoeken. Maar, er is toch wel zeker een mogelijkheid om te besparen op uw leaseauto!

Hoe kunt u besparen op uw leaseauto?

En dat antwoord is simpel: breng uw leasebeheer onder bij Adviesburo van der Meulen Bosma BV en u kunt eenvoudig besparen op uw leaseauto. U hoeft er dan namelijk zelf helemaal niets meer aan te doen en uw medewerkers kunnen hun tijd efficiënt gebruiken voor de taken waarvoor ze zijn aangenomen. Hoe werkt Adviesburo van der Meulen Bosma BV dan precies? Wij analyseren hoe groot uw kostenpost is voor de leasauto’s binnen uw bedrijf en waar het goedkoper en eenvoudiger beheert kan worden. Door uw leasebeheer bij ons onder te brengen, sluit u zich aan bij een collectief van 3000 auto’s. Op die manier kunt u de auto’s goedkoper leasen en u hebt toch de ruime keuze waardoor u precies kunt rijden in die auto die u graag wilt. U heeft namelijk de keuze uit die 3000 auto’s. Hoe makkelijk kan het besparen op uw leaseauto zijn?

Bedrijf laten groeien

Door uw leasebeheer onder te brengen, kunt u dus flink besparen op uw leaseauto. Sterker nog, u kunt uw winst vergroten. En dat niet alleen, besparen op uw leaseauto bij Adviesburo van der Meulen Bosma BV heeft nog veel meer voordelen:

  • uw organisatie wordt ontlast
  • geen vervelende verassingen achteraf door contractvoorwaarden
  • keuze uit verschillende leasemaatschappijen
  • u profiteert jaarlijks van een bonus

Sommige van deze voordelen zullen we voor u toelichten. Dat uw organisatie ontlast wordt door het leasebeheer onder te brengen bij Adviesburo van der Meulen Bosma BV, moge duidelijk zijn, maar hoe zit dat met die contractvoorwaarden? Voorafgaand aan de overeenkomst stellen we duidelijke en transparante contractvoorwaarden voor u op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarbij bespreken we ook de verschillende leasemaatschappijen waaruit u de keuze heeft. Het zijn er een heleboel en vaak zit ook uw eigen huidige leasemaatschappij ertussen, waardoor u gewoon kunt blijven leasen bij uw huidige leasemaatschappij en niet hoeft over te stappen. Dat zijn weer minder zorgen! Tot slot kunt u profiteren van een bonus afhankelijk van de schadeverloop gedurende een jaar van het gehele wagenpark. Bonus? Wie wil dat nu niet! Ook mevrouw Tinnemans (41), eigenaresse van instelling voor thuishulp, maakte gebruik van bij Adviesburo van der Meulen Bosma BV en heeft veel geld kunnen besparen op haar leaseauto. ‘Al vanaf de start van mijn bedrijf wist ik dat ik leaseauto’s nodig ging hebben. Mijn personeel moet nu eenmaal op locatie werken. Eerst wilde ik het graag zelf doen, maar ik had er net te weinig verstand van en liep erop vast. Toen kwam ik Adviesburo van der Meulen Bosma BV op het spoor en ze hebben mij geweldig geholpen! Ik bespaar jaarlijks een flinke smak geld!’ Wilt u ook geld besparen op uw leaseauto? Kijk dan op https://www.meer-besparen.nl/alles-op-rolletjes.