Betonplaten bestellen doet u bij ons!

simbeton - BetonplatenBent u op zoek naar goedkope betonplaten? Bestel dan uw betonplaten voortaan bij simbeton.nl. Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in beton. Zo hebben we naast een keur aan betonplaten ook allerlei andere producten van dit zachte mengsel. Laat het even harden en u hebt een zeer sterk materiaal dat kan worden gebruik voor wegen, gebouwen, bruggen en nog veel meer. Deze platen gebruikt u bijvoorbeeld als u een vloer wilt leggen. Het vormt de ondergrond van welke vloer dan ook. Daarover heen kunt u een coating aanbrengen zoals epoxy. Maar de meeste mensen kiezen voor tapijt, laminaat, vinyl of een vloer van hout. Maar zonder een betonnen ondergrond gaat de boel verzakken en dan bent u verder van huis. Betonplaten worden ook gebruikt voor de zogenaamde prefabriceerde huizen. Dit zijn huizen die uit grote betonplaten bestaan en aan de lopende band worden gemaakt. Vervolgens worden ze in grote blokken naar de bouwplaats vervoerd om daar eenvoudig aan elkaar gemetseld te worden. En voor de wegenbouw vormt het een goede ondergrond dat water eenvoudig afvoert. Werkt u in de landbouw en wilt u tijdelijke muurtjes en schuurtjes bouwen? Dan hebt u vast en zeker wel baat bij onze sleufsilo’s, keerwanden en betongoten. Ook deze producten leveren wij en zijn vervaardigd van hoogwaardig beton.

We hebben betonplaten in allerlei vormen en maten

We verkopen diverse soorten betonplaten. De meest populaire varianten hebben we hieronder voor u opgesomd:

  • We verkopen industrieplaten. Dit zijn grote platen van beton die ideaal zijn dankzij de maatvastheid en de spiegelgladde structuur.
  • We verkopen diverse platen voor de agrarische sector.
  • Wilt u graag betonplaten met gaten erin zodat u het in een tuin kunt leggen? Dankzij deze gaten kan er groen doorheen groeien zoals gras. Handig voor gemeentewerken.
  • En we verkopen betonplaten met een mooi design, gemaakt van 100% natuursteen en geschikt voor iedere patio of serre.

We verkopen betonplaten voor particulieren maar ook in bulk aan bedrijven en de overheid. Als u erg grote bestellingen wilt maken dan raden we het u aan om even contact met ons op te nemen. Geeft u daarbij door wat u wenst en wanneer u het wilt laten bezorgen. We geven u een offerte met een prijsindicatie. Als u daarmee akkoord gaat dan kunt u uw bestelling digitaal afronden en komen we op de afgesproken data langs. U kunt uiteraard voor de betaling gebruik maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. We accepteren in principe alle banken in Nederland.

Geschikt als ondergrond of om mee te bouwen

Met betonplaten kunt u letterlijk alle kanten op: de grond in, de lucht in of de lengte in. Het is maar net welke platen u nodig hebt, met ons bedrijf kunt u niet stuk. Hebt u nog vragen over onze producten of wilt u graag wat advies over onze wanden en platen? Dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Ze staan dag en nacht voor u klaar om al uw prangende vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt deze platen met elkaar combineren zodat u een sterke fundering voor uw huis of weg kunt maken. We leveren aldus aan de zware industrie maar ook aan de doe-het-zelver die een aantal platen nodig heeft omdat hij de achtertuin gaat aanpakken. U kunt op onze website de referenties bekijken. U vindt er diverse voorbeelden van afgeronde projecten die dankzij onze platen konden worden voltooid. Wilt u graag onze producten in het echt bekijken? Dan kan dat op afspraak. Belt u ons daarover even op, dan bent u welkom in Markelo!