Bij ons kunt u online slaapzakken kopen

kifra - Online slaapzakken kopenEr is maar een website waar u online slaapzakken moet kopen en dat is op kifra.nl. Wij zijn een jonge website gespecialiseerd in de verkoop van camping- en kampeerartikelen. Gaat u met uw kinderen lekker naar de camping in de provincie? Of gaat u een gevaarlijke berg beklimmen? Dan moet u in ieder geval online slaapzakken kopen. Uiteraard kunt u ook naar een winkel bij u in de buurt maar dan bent u een dief van uw portemonnee. Want online slaapzakken kopen bij Kifra is simpelweg veel goedkoper. Daarnaast hoeft u er niet eens uw deur voor uit dus dat scheelt u aanzienlijk qua reis- en brandstofkosten. Hebt u toch hulp nodig bij het uitzoeken? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Vragen kunt u via de mail maar ook telefonisch aan ons stellen. Want het online slaapzakken kopen is dan wel een eitje, u moet wel de juiste slaapzak kopen bij de juiste vakantie. Als u het enkel gebruikt om mee te kamperen dan is een ruime comfortabele slaapzak een goede optie. U hoeft het niet elke ochtend weer in te pakken. Maar als u een hike gaat maken van een paar dagen, dan reist u uiteraard zo licht mogelijk. Dan hebt u een wat duurdere variant nodig. Een lichte slaapzak die toch goed isoleert. Er komt dus nog heel wat bij het online slaapzakken kopen kijken.

Online slaapzakken kopen is vrij eenvoudig

Een slaapzak moet afhankelijk van het doel aan een aantal eigenschappen voldoen. U wilt wellicht een dikke en warme slaapzak of een erg dunne omdat u ergens in de hitte bivakkeert. Gaat u het hooggebergte in? Dan zijn er weer totaal andere vereisten verbonden aan de slaapzak die u wenst te kopen. Op onze website kunt u eenvoudig online slaapzakken kopen, uitzoeken en bestellen. We hebben tientallen slaapzakken die u met elkaar kunt vergelijken. Zo is een simpele slaapzak nog geen tien euro terwijl een thermoslaapzak u al gauw meer dan 100 euro gaat kosten. En dat type zak is een noodzakelijke voorwaarde als u in een hooggebergte zoals de Himalaya of het Tien Shan verblijft. Ondanks de zomerse temperaturen overdag kan het weer opeens omslaan. En in de nacht koelt het vaak af tot diep onder het vriespunt. Per slaapzak vindt u daarom niet alleen de prijs maar ook:

  • De afmetingen,
  • Het materiaal van de binnenkant en de buitenkant en de vulling,
  • Het gewicht zodat u zo licht mogelijk kunt reizen,
  • En tot welke temperatuur het comfortabel is om in te slapen.

Vergeet u niet om tijdens het online slaapzakken kopen ook verder te kijken naar bijvoorbeeld een lampje voor in de tent, de tent zelf en uiteraard een matje om op te liggen?

En u hebt uw slaapzak de volgende dag al in huis

Online slaapzakken kopen is zeer eenvoudig nadat u een keuze uit ons ruime assortiment hebt gemaakt. Hebt u een account? Log dan in. Wilt u slechts een eenmalige bestelling maken dan is dat ook geen enkel probleem. Geef vervolgens aan welke slaapzak u wenst en vermeldt tevens hoeveel u er wilt. Dan kunt u uw adres- en contactgegevens invullen op het online formulier. Ten slotte hoeft u enkel nog te betalen en dat kan wederom in zijn geheel digitaal. U hebt waarschijnlijk een internetbankierenaccount. Betaal via iDEAL of PayPal of met uw credit card, het online slaapzakken kopen is vervolgens afgerond. Wilt u liever niet de online slaapzakken kopen maar persoonlijk advies? Kom dan eens langs in onze winkel in Enschede. We helpen u graag bij het uitzoeken van al uw kampeerartikelen!