Bij vajo pallets krijgt u waar voor uw geld

Bij ons kunt u pallets kopen die er zo goed als nieuw uitzien. Want wij van vajo-pallets-bemiddeling.nl vinden duurzaamheid erg belangrijk. Nu wordt de pallet doorgaans al van gebruikt hout vervaardigd, het feit dat het recyclebaar is op twee manieren is zeker geen leuke bijkomstigheid. Zo is het recyclebaar in de zin dat we toegetakelde pallets kunnen demonteren. Van bruikbare planken maken we vervolgens nieuwe producten. En het is recyclebaar in de zin dat ze lang in een open systeem kunnen reguleren. Sommige producten zien daardoor meerdere malen vele delen van de wereld. Ze worden immers gebruikt over land, over zee en in de lucht. Bij vajo pallets krijgt u te allen tijde producten van uiterst sterk materiaal en we kunnen ze leveren in alle gewenste soorten en maten. Waarschijnlijk werkt u voor een logistiek centrum of in een fabriek dan wel groothandel. U vervoert objecten in groten getale door het land, het continent of van de ene wereldhaven naar de andere. Voor zowel distributie maar ook zeker opslag in het magazijn komen onze vajo pallets als geroepen. Met een pompkar en een heftruck zijn ze eenvoudig te verplaatsen zodat u niet uw rug breekt als u zware objecten moet verplaatsen. Dus tel uit uw winst en investeer eens in ons bedrijf, vajo pallets.

U kunt bij vajo pallets gebruikte en nieuwe pallets kopen

U vindt vajo pallets in Westbroek, dus ten noorden van de stad Utrecht, mooi centraal gelegen in het land. We kunnen daardoor ieder bedrijf in Nederland van dienst zijn. Kijkt u maar even op de site. Daar vindt u direct de locatie en onze contactgegevens. Komt u maar even op afspraak lans zodat we het u kunnen hebben over de diverse projecten die we op ons kunnen nemen. Wij kunnen niet enkel inkopen en doorverkopen maar ook bemiddelen tussen verkoper en opkoper. U wilt immers waar voor uw geld en dat betekent dat er een derde onafhankelijke partij moet worden ingeschakeld om de kwaliteit van de pallets te checken. Wij kennen uiteraard alle ins en outs en we volgen dan ook het laatste nieuws binnen deze logistieke wereld. We kunnen dus ieder bedrijf van adequaat advies voorzien. Blijft u graag op de hoogte van onze lopende projecten? Volg ons dan op onze site want daar plaatsen we nieuws en foto’s van deze diensten. U doet er aldus verstandig aan om de website even te bookmarken. Weet u trouwens al welke producten u bij vajo pallets zou willen kopen?

  • Zo bestaan er Euro-pallets,
  • Eenmalige vlonders die u na gebruik kunt weggooien,
  • Maak er zijn ook producten die lang op een plek blijven staan.
  • Zo is er altijd wel voor ieder wat wils te vinden.

Ook via de sociale media kunt u ons vinden. Voeg ons bijvoorbeeld toe op Linked in en Google+ en volg ons via Twitter en Facebook. Dan mist u absoluut geen enkele update meer van vajo pallets.

Kom gerust eens bij ons langs

Voor al uw pallets bent u bij vajo pallets aan het juiste adres. U kunt ons snel bereiken, zowel digitaal als door even langs te gaan op onze werkplaats in Westbroek. We maken graag de tijd voor u vrij en verwelkomen u vanzelfsprekend met een lekker kopje koffie. Wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan direct online. Vul daar uw gegevens en uw wensen in, we laten binnen enkele dagen iets van ons horen. De offerte die u dan trouwens ontvangt is geheel vrijblijvend dus u zit nog nergens aan vast! Lees meer…