Bitcoin kopen? Cryptotips geeft u advies!

De Bitcoin (BTC) is een digitale munt die snel stijgt in waarde. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen interesse krijgen in deze valuta. Bitcoin kopen is dus investeren in digitaal geld, waarmee u online betalingen kunt verrichten. Het is een nieuwe vorm van geld ‘online kopen’ dat de laatste jaren heel populair is geworden. U kunt er van alles mee doen, denk aan spullen kopen, handelen en omruilen voor andere coins of Euro’s. Wilt u alles weten over Bitcoin kopen? Dan verwijzen wij u door naar onze uitgebreide website: cryptotips.eu Daar vindt u alle informatie over Bitcoins en diverse andere coins, zodat u gemakkelijker kunt bepalen, wat voor u interessant is. 

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is, zoals hierboven al aangegeven, digitaal geld waarmee u online kunt betalen. Tegenwoordig zijn er diverse online coins, die allemaal een andere waarde hebben. De Bitcoin is een zeer populaire munt. Online betalingen zijn prima geschikt om te voldoen met Bitcoins. U kunt ze gelijk versturen en ze komen direct tegen lage transactiekosten over. Bij de betaling worden geen tussen instanties of banken betrokken. Als u dit vergelijkt met overboekingen bij uw bank, dan duurt dit meestal even. Vooral in het weekend kan een transactie langer op zich laten wachten. Naar een buitenlandse bank kan dit zelfs meerdere werkdagen duren. Hiervoor is Bitcoin kopen een ideale oplossing. De transacties worden gelijk uitgevoerd en verstuurd, afhankelijk van de drukte op het Bitcoin netwerk, ontvangt u het veelal sneller dan transacties via uw bank. Wat echt revolutionair is aan de de Bitcoin, is het feit dat de bancaire sector er geen invloed op kan uitoefenen. De BTC is de eerste decentrale valuta op de markt en de uitgifte hiervan wordt bepaald door het Bitcoin netwerk. Er is inmiddels een wereldwijd betalingsnetwerk ontstaan, zonder dat iemand daar autoriteit over heeft. Een geschikte munt dus als u tegen de grotendeels gesloten bancaire sector met hoge fees bent. 

Wel of niet investeren door Bitcoins te kopen?

Het cryptocurrency tijdwerk is destijds begonnen bij de Bitcoin. Deze coin is van begin af aan grote favoriet geweest onder investeerders. Het wordt ook wel gezien als het nieuwe goud en veilige haven voor investeerders in cryptocurrencies. Bitcoin is zelfs zo bepalend dat vrijwel alle altcoins afhankelijk zijn van de Bitcoin verkoop koers. Onder andere daardoor zijn tegenwoordig zelfs banken geïnteresseerd in het BTC fenomeen. Grote investeerders kopen Bitcoins massaal op en door de grote naamsbekendheid wordt Bitcoin gezien als moeder van alle cryptomunten. Bitcoin is zelfs zo bekend dat traditionele beleggingen steeds vaker in Bitcoins weer terug te vinden zijn in portfolio’s van investeerders. Daarbij worden BTC betalingen steeds meer geaccepteerd door bedrijven, waardoor het echt een betaalmiddel begint te worden. Nederlands bedrijf Mollie, waarbij via webshops veelal betalingen gedaan kunnen worden, heeft Bitcoin zelfs als munt opgenomen in de betaalopties. 
Daar is deze BTC munt ook precies voor ontwikkeld. Daarnaast wordt het steeds meer als waardeopslag gebruikt, waarbij allerlei investeerders een deel van hun vermogen omzetten door Bitcoin te kopen. De ontwikkelingen gaan nog volop door, waardoor de toekomst van Bitcoin (kopen) als groots en potentieel wordt beschouwd. 

Voordelen Bitcoin kopen:
Onafhankelijke digitale valuta
Enorm populair
Ideaal als waardeopslag
Snelle transacties
Steeds verder geïntegreerd in betalingsmogelijkheden 
Lage transactiekosten 
Moedermunt van alle cryptomunten 

Benieuwd naar nog veel meer informatie over de populaire Bitcoins of tips waar u het beste Bitcoins kunt kopen? Bekijk dan nu onze website voor de beste brokers en het volledige informatie overzicht: cryptotips.