Boekhoudprogramma vergelijken

Wilt u uw boekhoudprogramma vergelijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor u alle verschillende boekhoudprogramma’s op een rijtje gezet, zodat u direct kunt zien welk boekhoudprogramma geschikt is voor u. Kiest u voor een eenvoudig boekhoudprogramma, of wilt u juist een uitgebreid programma, waar u alles mee kunt regelen? Bij ons is het gemakkelijk om uw boekhoudprogramma te vergelijken op functies, prijs en waardering. Zo ziet u gelijk wat er geschikt is voor u. Wij hebben onafhankelijke reviews geschreven door onze eigen gebruikers, die vaak veel ervaring hebben met de boekhoudsoftware. Ook is het via ons gemakkelijk om een proefperiode aan te vragen, zodat u het programma eerst gewoon kunt gebruiken. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Maar waar moet u precies op letten als u uw boekhoudprogramma gaat vergelijken? Wij leggen het graag voor u uit.

Waar moet u uw boekhoudprogramma mee vergelijken?

De eerste belangrijke factor is natuurlijk prijs. Hier moet u zich echter niet blind op staren. Natuurlijk is het belangrijk dat u niet te veel betaald voor uw boekhoudprogramma, maar in sommige gevallen is die prijs wel degelijk gerechtvaardigd, bijvoorbeeld als u een specifieke functie nodig heeft van een bepaald pakket. Een duurder pakket heeft vaak ook meer mogelijkheden en is bijvoorbeeld een stuk makkelijker op te schalen. De prijs zegt dus ook veel over het pakket en de mogelijkheden die het pakket heeft. De eerste stap om uw boekhoudprogramma te vergelijken is dus kijken naar de prijs. Op deze manier krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is voor welke prijs. De volgende stap is het kijken naar de functionaliteit. Wij hebben voor u een handig overzicht gemaakt, waarin u ieder boekhoudprogramma kunt vergelijken op functionaliteit. U ziet direct wat welk programma precies kan doen en waar de verschillen zich bevinden. Ook vatten wij samen per pakket wat de sterke punten zijn. Zo zijn sommige pakketten erg geschikt voor het financieel beheren van een webshop, terwijl andere pakketten dan weer perfect zijn voor ZZP’ers. En dan zijn er ook nog pakketten die alles goed kunnen. Deze pakketten zijn vaak een prima optie als u de mogelijkheid open wilt houden om altijd op te schalen. Door te kiezen voor een veelzijdig pakket kunt u altijd ervoor kiezen om meer functionaliteiten van het pakket te gebruiken. Soms wisselt de prijs ook per gebruiker of per aantal facturen dat u kunt gebruiken. Als dit het geval is dan geven wij dit uiteraard aan, zodat u direct weet waar u aan begint.

Onafhankelijke reviews

Maar alleen een overzicht waarin u uw boekhoudprogramma kunt vergelijken zegt niet alles natuurlijk. Ook de gebruikerservaring speelt een belangrijke rol, want u wilt natuurlijk wel dat het gemakkelijk is om het pakket te gebruiken en dat u het pakket snel leert. Daarom hebben wij voor u per pakket een aantal reviews verzameld van onze gebruikers, die aangeven hoe zij het pakket hebben ervaren. Op deze manier hoort u van onafhankelijke gebruikers hoe gebruiksvriendelijk het pakket is. En natuurlijk kunt u bijna altijd het pakket eerst voor een bepaalde tijd gratis en vrijblijvend proberen. Op deze manier kunt u alvast kijken of het pakket geschikt is voor wat u wilt. Door uw eigen ervaring te combineren met die van andere gebruikers krijgt u een compleet beeld en kunt u op deze manier uw boekhoudprogramma vergelijken om zo de beste keuze te maken. Maak gebruik van ons overzicht om te filteren op de functies die u nodig heeft en vergelijk de prijzen per maand. Op deze manier ziet u precies wat het u gaat kosten en wat dus de beste keuze is voor uw situatie.