Boekverslag

Op de middelbare school wordt er van alle leerlingen verwacht dat ze een bepaald aantal boeken lezen en daar ook een boekverslag van maken. Nu is het aantal titels dat er gelezen moet worden al een stuk lager dan in het verleden het geval was, maar daar is wel tegenover komen te staan dat er veel meer verslagen over moeten worden gemaakt. Uiteindelijk is het dus eigenlijk nog steeds net zoveel werk. Sommige mensen vinden het echt heerlijk om te lezen, zij doen dit al uit hun zelf. Voor anderen is het iets wat zij helemaal niet leuk vinden om te doen. Zij houden niet van dat stilzitten en al helemaal niet van het maken van een boekverslag. Nu hoeven boekenliefhebbers het natuurlijk ook niet per se leuk te vinden om verslagen te maken van wat ze gelezen hebben, maar het gaat hen vaak wel iets gemakkelijker af. Dat is natuurlijk fijn voor hen, maar lastig voor de anderen. Hoe pak je het nu toch aan dat je voldoendes haalt en dat je door je leeslijst heen komt? Dat je voldoende verslagen inlevert en ook nog op ieder boekverslag een voldoende scoort?

Boekverslag kopen

Dat kun je doen door een boekverslag te kopen! Niet dat we nu aanraden om plagiaat te plegen, dat zeker niet! Het inleveren van verslagen van anderen zal je zelden iets opleveren, leraren weten immers net zo goed dat je exemplaren via internet kunt krijgen van anderen. Als het verslag dat je inlevert er beter uitziet dan van jou verwacht mag worden, dan zal jouw docent zeker op internet gaan zoeken naar exact dezelfde versies, om zo na te gaan of jij wel jouw eigen werk inlevert. Waarom zou je dan wel een boekverslag kopen, als inleveren ervan geen zin heeft? Om jou te helpen bij het lees- en schrijfwerk. Het lezen van boeken wordt vaak al wat gemakkelijker als je van tevoren al weet wat je kunt verwachten, welke thema’s er allemaal aan bod komen en wat de verhaallijn globaal is. Ook het schrijven wordt gemakkelijker, omdat je kunt zien hoe iemand anders het aangepakt heeft. Hierdoor weet je een beetje wat er van jou verwacht wordt, hoe je het boekverslag aan moet pakken. Zo voel jij je misschien iets minder verloren met de hele opdracht en wordt jouw leeslijst iets minder vervelend voor je.

Ruim aanbod bij KennisDelen

Waar kun je nu terecht voor het kopen van een boekverslag? Het is aan te raden om daarvoor naar KennisDelen te gaan. Je vindt hier bijvoorbeeld verslagen van:

  • Sonny boy
  • Het diner
  • De aanslag
  • Oorlogswinter
  • Het gouden ei

Er is dus een ruime keus, waardoor er waarschijnlijk ook wel de titels te vinden zijn die jij verwacht wordt te lezen voor jouw lijst. Bij ieder verslag dat je hier vindt, staat meteen een prijs vermeld en tegen dat bedrag kun je het op deze site kopen. Heb jij niet de behoefte aan het kopen van een boekverslag, omdat je lezen leuk vindt en geen enkele moeite hebt met verslagen schrijven? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw boekverslagen bij hen aan te bieden! Je hoeft hier alleen maar een account voor aan te maken en vervolgens kun jij de documenten gewoon uploaden. Je bepaalt zelf hoeveel je upload en welke prijs je vraagt. Zo kun je dus nog een leuk zakcentje verdienen met de opdrachten die je hoe dan ook al voor school moet doen en weet je bovendien dat je anderen kunt helpen. Voor het kopen of verkopen van een boekverslag moet je dus bij KennisDelen zijn! Lees meer…