Bont Leiden: interieurstoffen in uw buurt

Welkom bij het familiebedrijf Van Schie Interieurstoffen! Woont u in de buurt van Leiden en bent u op zoek naar kwalitatieve interieurstoffen? Dan kunt u bij ons terecht in Bont Leiden! Stoffen kunnen een ruimte, of het nu een woonkamer, slaapkamer of kantoor is, helemaal transformeren. De textuur, de kleur en het patroon van de stof zijn allemaal factoren die uw ruimte uniek maken. Bij Bont Leiden en Van Schie Interieurstoffen zorgen wij voor onder andere de bekleding van ramen, gordijnen, tafelkleden, kussens en alles voor de kinderkamer. Wij volgen bovendien de laatste interieurtrends, dus laat u inspireren! Het aanbod van Bont Leiden groeit voortdurend en wordt twee tot drie jaar vernieuwd met de nieuwste en hipste stoffen. Met onze uitgebreide collectie vindt u bij Bont Leiden ongetwijfeld wat u zoekt. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte stof en zoals ons motto zegt: “Niks is ons te gek!”.

Bont Leiden op de markt of in de winkel

Bent u specifiek op zoek naar bont? Als u in de omgeving van Leiden woont, dan kunt u ons heel gemakkelijk vinden op de markt in het stadscentrum van Leiden. Ons stoffenkraam staat er iedere zaterdag opgesteld van 9.00 tot 17.00 uur. Neem dus gerust een kijkje! Het bont dat wij verkopen is gemaakt uit 100% polyester en is in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar zoals zwart, donkerblauw, lichtroze of bordeaux. Het bont kunt u gebruiken om in kledij te verwerken zoals een bontkraag voor een jas, maar ook om bijvoorbeeld kussens mee te decoreren of een lekker warm dekentje van te maken. Er zijn tal van mogelijkheden! Daarbij heeft bont een mooie, luxueuze uitstraling. Onze bontstoffen zijn bovendien verkrijgbaar tegen gunstige prijzen. Kunt u niet naar ons Bont Leiden marktkraam in het centrum van de stad komen? Dat is geen enkel probleem! U kunt ons ook gewoon in onze winkel bezoeken in Pijnacker. Onze winkel heeft de volgende openingstijden:

 • Dinsdag van 09.30 uur tot 17.30 uur
 • Woensdag van 09.00 uur tot 13.30 uur
 • Donderdag van 09.30 uur tot 21.00 uur

Wij staan altijd klaar om te helpen bij uw keuze en geven professioneel advies.

Uitgebreid assortiment

Bont Leiden van Van Schie Interieurstoffen biedt veel verschillende stoffen aan die perfect geschikt zijn voor gordijnen, kussens of het stofferen van meubels zoals stoelen, fauteuils en voetenbankjes. Daarnaast hebben wij ook stoffen die gebruikt kunnen worden voor tassen, kleding of gewoon voor hobby’s. Naast het bont dat we aanbieden, zijn er nog tal van stoffen die u bij ons kunt vinden. Op onze webshop kunt u zich alvast laten inspireren door onze ontwerpen. U kunt namelijk kiezen tussen meer dan 350 artikelen! Een greep uit ons aanbod:

 • Badstof: Perfect voor handdoeken, badjassen en aankleedkussens.
 • We hebben badstoffen in verschillende kleuren beschikbaar.
 • Decostoffen: Deze stof kan gebruikt worden voor gordijnen, kussens en kledij.
 • We hebben veel verschillende designs zoals sterretjes, ruiten en bloemen.
 • Gordijnstoffen: Wij bieden diverse gordijnstoffen aan uit katoen.
 • Verder kunt u ook uw gordijnen op maat laten maken bij ons. Beschikbaar in verschillende kleuren.
 • Wafelbadstof: Deze zachte stof is ideaal voor dekens, badjassen en aankleding van kinderkamers.
 • Wafelkatoen: Onze nieuwe stof wafelkatoen is beschikbaar in verscheidene kleuren en is 100% katoen.

U kunt dus niet enkel voor bont bij ons terecht, maar ook voor elke andere stof. Bij Bont Leiden vindt u beslist wat u zoekt. Heeft u nog specifieke vragen of wenst u meer informatie? Vul dan gerust het contactformulier in op onze website en wij antwoorden met veel plezier op uw vraag! U kunt ook altijd een kijkje nemen op http://van-schie-interieurstoffen.nl/ of specifiek op http://van-schie-interieurstoffen.nl/interieurstoffen/bont-leiden/ voor Bont Leiden. Graag tot ziens!