Concert tickets kopen

Laatst wilde ik met wat vrienden naar een concert van 3 Doors Down. De kaarten waren helaas al snel uitverkocht, maar op het internet waren gelukkig nog een aantal aanbieders te vinden. In mijn zoektocht naar concert tickets voor dit optreden heb ik een aantal verkeerde keuzes gemaakt. Deze wil ik graag met jullie delen, zodat jullie niet ook dezelfde fouten maken als ik heb gemaakt. In mijn zoektocht kwam ik in aanraking met een aantal type verkopers:

  • De goedkope verkoper
  • De brutale verkoper
  • De eerlijke verkoper

Toen ik pas was begonnen met zoeken vond ik alles veel te duur. De concert tickets die ik online vond waren eigenlijk net zo duur als de originele kaarten. Sommige waren zelfs duurder, zoveel geld wilde ik echt niet uitgeven! Ineens was daar een verkoper die zijn concert tickets voor een schijntje van de hand wilde doen. Voor minder dan de helft van het geld konden we met zijn allen naar Anouk, dat klonk natuurlijk hartstikke goed! Het viel me echter op dat ik de jongeman niet te pakken kon krijgen op het mobiele nummer dat hij had opgegeven. Bovendien verzocht hij me keer op keer om het geld in een envelop te stoppen en dit op te sturen naar een specifiek adres. Ik ben niet van gisteren en ik vond het allemaal net iets te verdacht. Ik besloot daarom om de concert tickets niet te kopen en de man vriendelijk te bedanken voor het aanbod. Een van mijn vrienden daarentegen kon zich niet beheersen, misschien vanwege de lage prijs die de verkoper vroeg, en heeft de tickets toch besteld. Hij heeft geld in een envelop gestopt en heeft deze in de brievenbus gedropt. Ik had hem nog gewaarschuwd, maar hij moest het blijkbaar zelf ondervinden. Hij heeft de concert tickets uiteraard nooit gekregen en de kans is erg klein dat hij zijn geld ooit nog terugziet. Goedkoop is duurkoop zo blijkt maar weer! Hierna raakte ik aan de praat met een verkoper die claimde dat hij goede tickets had tegen relatief weinig geld. Ik moest hem maar even wat geld opsturen en dan zou hij de tickets op de post doen. Ik vroeg hem of hij een rekeningnummer had wat ik eventueel zou kunnen gebruiken, maar daar bleef hij vaag over. Ik moest het geld maar gewoon opsturen en dan zouden de concert tickets snel volgen. Ook hierop ben ik niet ingegaan en achteraf bleek dat ik gelijk had. De beste man had helemaal geen concert tickets en probeerde diverse mensen gewoon wat geld af te troggelen. Kortom: goedkope en brutale verkopers zijn over het algemeen niet erg betrouwbaar, waar kun je dan wel terecht?

Concert tickets; de eerlijke verkoper

Hoe herken je iemand de wel oprecht probeert om zijn kaartjes te verkopen? In de eerste plaats kun je natuurlijk kijken naar zijn of haar hele houding. Is iemand zenuwachtig in de omgang? Probeert iemand snel de kaarten te verkopen? Dit zijn allemaal signalen waar je alert voor moet zijn. Is de verkoper net iets te gespannen of net iets te brutaal, dan is het verstandiger om gewoon weg te lopen. Hiernaast kun je natuurlijk kijken naar de prijs die men vraagt voor de concert tickets. Meestal kost een tweedehands kaartje iets meer of iets minder dan het origineel. Wanneer een kaart erg duur is of juist heel goedkoop is de kans groot dat je met een oplichter te maken hebt. Ten derde is het vaak een voordeel als je online kunt betalen. Een online betaling is door je bank in te zien en dus heb je meer mogelijkheden om deze betaling weer terug te krijgen. Heb je betaald, maar krijg je de concert tickets niet thuis, dan kun je vaak het volledige bedrag terug vorderen. Tot slot, deze is belangrijk, kijk goed naar de populariteit van de verkoper. Wanneer iemand concert tickets verkoopt dan doet hij of zij dit met een reden. Soms is het om gewoon van de kaartjes af te komen, soms ook om geld te verdienen. Wanneer iemand geld probeert te verdienen met de verkoop dan zal hij of zij proberen om geloofwaardig en eerlijk over te komen. De verkoper zal proberen een naam op te bouwen. Kijk dus eens of je recensies over deze aanbieder kunt vinden, wat hebben andere mensen over deze persoon gezegd? Zijn veel mensen positief, dan kun je best een gokje wagen. Hebben de meeste mensen slechte ervaringen met de aanbieder, dan kun je beter besluiten om een andere uit te zoeken. Ik vond uiteindelijk een eerlijke verkoper, al was dit geen individu. Op https://www.ticketsnederland.nl vond ik makkelijk en snel de concert tickets die ik zocht; veilig en tegen een goede prijs.

Het concert

Het concert was geweldig, we hebben ons kostelijk vermaakt. We kwamen zonder problemen binnen en hebben niet te veel betaald. De vriend die is opgelicht hebben we uiteindelijk gratis meegenomen, dat leek ons wel zo sportief! Surf snel naar https://www.ticketsnederland.nl en bestel vandaag nog de concert tickets die jij en je vrienden willen hebben. Ben je op zoek naar kaarten voor een sportevenement of een theatervoorstelling, dan kun je deze ook hier bestellen. Je kunt veilig online betalen en je hebt bovendien garantie. Werken de concert tickets niet of krijg je ze niet op tijd, dan krijg je gewoon je geld terug! Wil je meer informatie, surf dan snel naar bovenstaande site en neem meteen contact op!