Cursus Reiki bij Boukaria

Wij mensen hebben een energetisch lichaam. Hoewel vele van ons daar niet zo mee bezig zijn, hebben we toch iedere dag te maken met energie. Onze eigen energie en die van anderen om ons heen. We moeten met die energie omgaan, en sommige mensen raken daar van in de war. Wanneer je energetisch niet in balans bent, dan kunnen er allerlei klachten ontstaan. Dan moet je denken aan pijnklachten die je niet direct kunt duiden, maar waar je wel erg veel last van hebt. Reiki is een manier om van die klachten af te komen die worden veroorzaakt door een gebrek aan balans in je energetische systeem en lichaam. Met een cursus Reiki kun je de eerste stappen zetten om weer in balans te komen. Met een cursus Reiki kun je leren om met je energie om te gaan en dat zal leiden tot meer balans in je leven en in je lichaam. Een cursus Reiki is een helende cursus waar je veel aan zult hebben. Bij Boukaria Health volg je een cursus Reiki die je verder zal helpen op het spirituele pad en er voor zal zorgen dat je niet meer vastloopt in het leven. Wanneer je kiest voor het volgen van een cursus Reiki, dan kies je voor een waanzinnige ontwikkeling. Je zult worden ingewijd door een belangrijke Reiki master. Je kunt kiezen voor een cursus Reiki eerstegraads een cursus Reiki tweedegraads. Bij de cursus Reiki eerstegraads zullen bepaalde onderwerpen aan bod komen die belangrijk zijn om een start te maken met deze energetische therapie.

  • Je zult bij de eerstegraads cursus jezelf behandelen
  • Je zult worden onderwezen in eerste hulp reiki
  • De vier inwijdingen zullen plaatsvinden 

De eerstegraads cursus Reiki zal plaatsvinden in Brabant en duurt slechts vier dagdelen. Deze dagdelen zullen intensief zijn maar zeer de moeite waard. Het is belangrijk om te beseffen dat deze cursus het begin zal zijn van een weg naar een gelukkiger leven waarin je zelf meer balans zal vinden en ook anderen kunt helpen die balans te vinden. 

Cursus Reiki tweedegraads

Wanneer jij de weg van Reiki eenmaal bent ingeslagen kun je er ook voor kiezen om op den duur een tweedegraads cursus Reiki te gaan volgen. Dit is een vervolg op de eerstegraads cursus en zal dieper ingaan op de stof. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is het helen op afstand. Dit kan een zeer krachtige bron zijn en veel mensen die zich goed voelen bij deze cursus geven te kennen dat ze veel hebben aan de verdiepende stof die tijdens de tweedegraads cursus wordt aangereikt. 

Leren helen

We zijn hier op aarde om samen te leven, in harmonie. Het is belangrijk dat we als mensen, als individuen in balans zijn om succesvol met anderen samen te kunnen leven. Veel mensen die moeite hebben met het vinden van balans, reiken naar verloop van tijd uit naar alternatieve geneeswijze en vaak vinden zij bij Reiki waar zij naar zochten. Deze eeuwenoude geneeswijze is zeer krachtig en het mooie is dat iedereen het kan keren. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die je hebt met Reiki en wil je meer in balans komen? Dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen via boukaria.nl. Niet voor niets gingen vele mensen je voor die heil vonden in de cursussen van Boukaria. Onderschat niet de kracht van jouw eigen energie. Kies voor de cursus van Boukaria en sla een nieuwe weg in die zal leiden naar een diepere verbinding met de mensen om je heen en de kosmos.