Daken van de dakdekker in Ossendracht

Vorig jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met verschillende dakdekkers toen ik mijn kleine hotel in de buurt van Antwerpen wilde openen. Ik had het kleine pand gekocht en dacht dat ik alle bouwtekeningen gecheckt had zodat ik niet tegen verrassingen aan zou lopen. Echter, toen we notabene het hotel al aan het inrichten waren kwam totaal onverwacht een lekkage aan het licht. De lekkage was eerder al ontstaan, maar nooit eerder zichtbaar geweest. Het bleek dat het probleem bij het dak lag en deze opnieuw gedekt moest worden. Nu had ik van mijn buurvrouw in Ossendrecht gehoord dat zij hele goede ervaringen heeft gehad met Jurgen van Keulen, dè dakdekker van Ossendrecht. In eerste instantie wilde ik liever een dakdekker uit de buurt van Antwerpen, zodat alles in België afgehandeld zou kunnen worden. Zo gezegd zo gedaan, maar het bleek toch niet helemaal ideaal te zijn. Ik ging informeren bij de buurvrouw en kwam op de website jvkdaken.nl terecht. Hier vond ik alle informatie die ik op dat moment nodig had en het eerste contact was dan ook snel gelegd.

Niets is te gek voor de dakdekker uit Ossendrecht

Het was  voor de dakdekker uit Ossendracht geen enkel probleem een dak te dekken in de buurt van Antwerpen. Later kwam ik er pas achter dat het een Nederlands-Belgisch bedrijf is, dus perfect voor mijn hotel! De dakdekker uit Ossendrecht kwam zelfs met ideeën hoe ik mijn dak, indien gewenst, duurzamer zou kunnen maken. Omdat het dak helemaal vergaan was had ik eigenlijk een vrije keuze wat betreft het materiaal van de bedekking. Leisteen en zink leken me wel wat maar een keuze maken is natuurlijk erg moeilijk. De dakdekker uit Ossendrecht informeerde mij over de volgende mogelijkheden:

  • Roevendaken
  • Natuurleien
  • Zinken daken
  • Loodwerken
  • Zinkwerken

Nadat ik veel uitleg had gekregen van de dakdekker uit Ossendrecht heb ik uiteindelijk gekozen voor roevendaken. Zinken platen bedekken het schuine dak en het aanzicht is echt fantastisch. Het dak brengt een hele eigen authentieke sfeer met zich mee, waardoor de karakteristieke gevelkenmerken van het hotel doen denken aan een echt kasteel uit de Middeleeuwen. Toen ik hoorde dat deze roevendaken bijna 100 jaar mee kunnen gaan, was ik direct verkocht. Ik kon mijn geluk niet op en ging gelijk in zee met deze dakdekker uit Ossendrecht.

De mooiste daken

Het roevensysteem wat ik besteld had bij de dakdekker uit Ossendrecht was nog mooier dan ik op de afbeeldingen had kunnen zien. De service was uitstekend, erg informatief en iedereen was erg vriendelijk. Iets wat niet als van zelfsprekend beschouwd hoeft te worden tegenwoordig. Binnen de kortste keren was mijn kleine hotel in de buurt van Antwerpen voorzien van het fraaiste dak wat ik ooit had gezien. Veel van mijn gasten vertelden mij dat de sfeer en de uitstraling van het hotel hen deed denken aan een droomkasteel, iets wat ze nog nooit in werkelijkheid hadden kunnen aanschouwen. Toen ik vertelde dat het dak helemaal vernieuwd moest worden, dachten vele dat dit een lange tijd zou duren. Ik informeerde hen over mijn zeer goede ervaringen met de dakdekker in Ossendrecht en alle hulp die ik heb gekregen bij het maken van een keuze voor het dak. Omdat ik zo veel hulp heb gekregen van de dakdekker uit Ossendrecht heb ik besloten zijn brochure bij ons op de balie van het hotel te leggen, want zonder zijn hulp zou ik nooit zo’n mooi, duurzaam en karakteristiek dak gehad hebben. Door mijn mooie dak heb ik meer klanten gekregen en is mijn hotel een goede reclame van de dakdekker uit Ossendrecht.