De bento box wint in Nederland aan populariteit

Bent u bekend met de Japanse keuken? Houdt u erg veel van:

  • Sushi,
  • Teppanyaki,
  • Of de zogeheten “Bento box”?

Komt u dan eens eten bestellen in ons afhaalrestaurant in Amsterdam. We hebben maar liefst 3 vestigingen zodat we overal in de hoofdstad van Nederland snel kunnen bezorgen. Als u liever uw bento box ophaalt in een van onze vestigingen dan doen we daar ook beslist niet moeilijk over. Oriëntaals eten is erg lekker maar wist u dat het per land enorm verschilt qua ingrediënten en smaak? Laten we het niet allemaal op een hoop eten en het teniet doen als “Chinees” of “Aziatisch”.  Het is een van de grotere continenten in deze wereld met diverse landen en zodoende vindt u er diverse keukens. De bento box is overduidelijk een Japans gerecht en is heerlijk om te eten als lunch of als diner. Het bevat in de meeste gevallen rijst, vis of vlees en groenten met natuurlijk een lekkere saus. Al onze gerechten worden op authentieke wijze bereid en dat proeft u! Ervaar het zelf en bestel eens een bento box. Er gaat een wereld voor u open als u de Japanse keuken probeert. Waren het in de jaren zestig en zeventig voornamelijk Chinese restaurants die het straatbeeld beheersten, zijn het tegenwoordig Japanse restaurants die overal de kop op steken. Sushi is helemaal in en dat is niet zo vreemd want men is veel bewuster gaan eten. Zoals u misschien wel weet zijn visgerechten en dan met name rauwe visgerechten zeer gezond. Dat mogen we van de bento box ook zeker stellen!

Op zijn Japans smullen met een goedgevulde bento box!

Wij van fresh2go.nl zijn er erg trots op dat we diverse varianten van de bento box kunnen aanbieden. Zoals we al eerder zeiden zijn ze op een traditionele manier bereid en daarom bevatten ze authentieke ingrediënten die ook in Japan volop te vinden zijn. Zo krijgt u het gevoel alsof u in een ander land verkeert als u een bento box eet. Op dit moment hebben we maar liefst vier verschillende boxen voor u op de menukaart staan. Dit zijn: Sweet Sour Chicken box, Spicy Beef box, Black Pepper Beef box en de Gebakken Zalm Box. Hopelijk is er voor ieder een bento box te vinden die hij of zij weleens zou willen verorberen. We blijven uiteraard niet stilzitten en daarom kunnen we u wel garanderen dat u bij ons in de toekomst nieuw bento-gerechten zult aantreffen op de kaart. Houdt u daarom onze website scherp in de gaten want dan kunt u de eerste zijn die een heerlijke bento box kan proberen!

Weten welke ingrediënten u hier in aantreft? Kijkt u eens op de website!

Als u precies wilt weten wat er bijvoorbeeld in een gebakken zalm box zit, dan kunt u dat uiteraard op onze website vinden. U vindt er trouwens niet alleen tekst maar ook foto’s van deze heerlijke bento box. Kijkt u eens op onze speciale Instagramaccount of op onze Facebookpagina als u graag op de hoogte wilt blijven van veranderingen in ons assortiment, informatie over Japans eten en scherpe kortingen op bepaalde gerechten. Varieer eens in uw voedsel en ontdek het verre Japan. Misschien bent u al jaren bekend met de diverse vormen waarin sushi leverbaar is en bent u het een beetje zat om altijd maar opgerolde rauwe vis te moeten eten. Verleg dan uw horizon en kies voor dit unieke gerecht. Hopelijk zien we uw bestelling snel eens tegemoet. U kunt zowel telefonisch als online bestellen. Doet u dat via het internet, dan kunt u het geld direct overmaken!