De Ei 146 rookmelder, een betaalbare melder

Ei 146 rookmelder | Online bestellen - Allesveilig.nl

Iedereen moet eigenlijk een rookdetector in zijn huis ophangen. Minstens een melder in de keuken, in de woonkamer en ook in de slaapkamer is het verstandig om er een op te hangen. Dat geldt natuurlijk voor koopwoningen, maar ook huurwoningen zoals studentencomplexen. De verhuurder moet in ieder geval in elke openbare ruimte een brandblusser plaatsen en wederom: een rookmelder zoals de Ei 146 rookmelder kan ook daar vele levens redden. Het kan gebeuren dat u in de keuken flink aan het bakken bent en dat de Ei 146 rookmelder afgaat. Dat gebeurt bijvoorbeeld in keukens met weinig ventilatie en zonder afzuigkap. Dat is misschien vervelend maar aan de andere kant betekent het wel dat u maar beter het vuur even iets zachter kunt zetten. Daaruit blijkt trouwens wel direct hoe gevoelig een dergelijke melder is. Ligt u heerlijk te slapen en gaat de Ei 146 rookmelder af, dan hebt u in principe voldoende tijd om uzelf, uw kinderen en huisdieren in veiligheid te brengen. Laat de rest achter in uw huis. Mits mogelijk kunt u uw smartphone pakken en snel de brandweer bellen. Anders raden we het u aan om dat bij de buren te doen. Afijn, voorkomen is beter dan genezen. En dat is waar onze goedkope Ei 146 rookmelder om te hoek komt kijken. Eenvoudig te bevestigen aan het plafond of de muur van uw huis en met een lange batterijduur. Is de batterij leeg? Dan zal er een signaal afgaan zodat u weet dat u de batterij moet vervangen.

De Ei 146 rookmelder kunt u erg goedkoop online bestellen

De Ei 146 rookmelder is een van onze meest verkochte producten. Bestel ze bijvoorbeeld in een setje van 3 à 4 stuks zodat u overal in uw huis met een veilig gevoel kunt rondlopen. Een ongeluk zoals een brandje zit in een klein hoekje. Een vonkje in de meterkast kan al tot problemen leiden, laat staan als vlam in de pan ontstaat als u aan het koken bent. Soms kunt u tijdig ingrijpen door met uw brandblusser zelf het ontstane vuur te blussen. Dankzij de Ei 146 rookmelder kunt u er vroegtijdig bij zijn en dat scheelt erg veel leed en geld. Wilt u daarom een Ei 146 rookmelder kopen? Kijkt u dan eens op allesveilig.nl en zoek dit artikel op. Wist u dat we op dit moment tientallen euro’s korting geven op de Ei 146 rookmelder? U kunt er daarom maar beter snel bij zijn.

  • Maak een gratis account aan of vul eenmalig al u adres- en contactgegevens in,
  • Vervolgens betaalt u het bedrag met behulp van een digitale betaalservice zoals iDEAL, PayPal of iDEAL.
  • U ontvangt een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als de Ei 146 rookmelder wordt bezorgd. Daar hoeft u trouwens niet lang op te wachten want we hebben vrijwel alle producten steevast op voorraad.

Kijkt u ook eens bij de overige brandpreventie artikelen

Een rookmelder zoals de Ei 146 rookmelder kan thuis en ook op het werk gebruikt worden. Op het werk is het trouwens een van de vele verplichtingen. Denk ook aan voldoende BHV- of EHBO-trommels, branddekens, brandhaspels, brandblussers en koolstofmonoxidemelders. Al deze producten en meer kunt u bij Alles Veilig bestellen. Vergeet niet om de site te bookmarken zodat u regelmatig tussen de koopjes kunt kijken of er nog een handig product voor u tussen zit. Hebt u verder nog enkele vragen? Schrijf ons dan een e-mail of neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op. Boven de 100 euro verzenden we geheel gratis in Nederland en België.

Lees meer…