De juiste verpakkingen voor ons

Als farmaceutisch bedrijf is het voor ons zeer belangrijk om goed verpakkingsmateriaal te hebben. De verpakkingen van onze producten moeten aan vele eisen voldoen. Doen ze dit niet? Dan zijn de producten die erin zitten niets waard en dat is voor ons onacceptabel. Een aantal jaar geleden hadden we een incident waarbij er iets mis ging met de productie van onze verpakkingen. Dit was een erg nare situatie en ons bedrijf is daar bijna failliet aan gegaan. Zo serieus is dit onderwerp dus! Gelukkig vonden we op tijd een bedrijf dat ons wel goed kon helpen en waar we vrijwel direct terecht konden voor een intakegesprek.

  • Wat hadden we precies nodig
  • Wat verkochten we
  • Hoeveel soorten verpakkingen hadden we nodig

Tijdens dat eerste gesprek werden er allerlei zaken doorgenomen en de bovenstaande lijst is daar slechts een klein onderdeel van. Het was zeer prettig om te weten dat we serieus genomen werden en dat we konden vertrouwen op de service van Omori. Tijdens dit gesprek lieten ze ons een aantal verpakkingen zien die ze tot dan toe geproduceerd hadden en we waren hier zeker van onder de indruk. De beslissing was dan ook snel gemaakt om met hen samen te gaan werken op dit gebied.

Een snelle en goede service voor verpakkingen

Omdat we dus problemen hadden met onze oude leverancier voor verpakkingen hadden we zo snel mogelijk nieuwe verpakkingen nodig. Dat was voor de medewerkers van Omori geen enkel probleem. Voordat we het wisten hadden we al een grote voorraad ontvangen en konden we ermee aan de slag. Op een gegeven moment besloten we om zelf ook een verpakkingsmachine aan te schaffen, zodat we hier meer zelfstandig in waren. Ook daarbij kon Omori ons van dienst zijn. Opnieuw gingen we met zijn allen rond de tafel zitten om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Het was weer een hele prettige ervaring. Het was ons tegen die tijd wel duidelijk dat dit een bedrijf is waar je op kunt bouwen, maar na het bestellen en ontvangen van de verpakkingsmachine wisten we het zeker: dit is een bedrijf die we aan iedereen zonder blikken of blozen zullen aanraden. Hoe vaak heb je wel niet gehad dat je een bedrijf aanraadde aan iemand, maar eigenlijk stiekem dacht: hopelijk leveren ze net zo’n goede service aan hen als dat ze bij mij deden! Bij Omori hebben we die twijfel nooit gehad. Bij hen hebben we het volste vertrouwen dat zij altijd een perfecte dienst en service afleveren.

Meer informatie over verpakkingen en dit bedrijf

Natuurlijk begrijpen we dat je niet zomaar bij een bedrijf aanklopt om verpakkingen te laten maken. Je wilt weten wat ze precies voor je kunnen betekenen en of ze jouw vakgebied en bedrijf ook echt snappen. Wij kunnen je wel vertellen dat dit het geval is, maar soms moet je dat gewoon met eigen ogen zien! Als jij nieuwe verpakkingen nodig hebt, neem dan contact op met Omori! Zij gaan graag met je het gesprek aan en ze zullen je uitleggen wat ze precies voor je kunnen doen. Aan het einde van het gesprek is het voor jou niet langer een mysterie wat ze precies doen en voor wie ze dit doen. Omori heeft op de website www.omorieurope.com staan dat zij gespecialiseerd zijn in de voedingsmiddelenbranche en de farmacie, maar wij zijn er van overtuigd dat ze een hoop meer soorten bedrijven kunnen helpen. Neem dus vandaag nog contact met ze op voor meer informatie en kom erachter hoe jij betere verpakkingen kunt krijgen. Dit is de beste keuze die je vandaag kunt maken.