De lekkerste bruidstaart in barneveld

janbanket - bruidstaart barneveldHet is alweer bijna twee maanden geleden toen ik de aller lekkerste bruidstaart in barneveld heb geproefd. Samen met mijn man zijn we voor gaan proeven bij Jan Bos in Veenendaal. Op de website janbanket.nl zag ik al de mooiste taarten, maar je moet natuurlijk zelf even komen proeven om te bepalen welke smaak je wilt verwerken in de taart. Bijna twintig jaar ben ik al samen met mijn vriend en eindelijk gingen we dan trouwen. We hebben elkaar leren kennen in Walderveen toen we bij elkaar in de klas kwamen. Meteen was ik helemaal weg van hem, maar het heeft nog drie jaar geduurd voor we echt bij elkaar waren. Onze ouders kenden elkaar en waren dan ook zeer verheugd toen wij het nieuws bekend maakten dat we samen gingen wonen. Het ging eigenlijk allemaal heel snel en voordat ik het wist waren er al kinderen. We waren een leuk gezin met vrolijke kinderen en hadden allebei een goede baan. We bleven in Walderveen wonen omdat het gewoon zo’n gezellige plek is. Over trouwen had ik eigenlijk nooit echt nagedacht, ik vond het maar een beetje overdreven. Echter, toen ik laatst op een bruiloft van een vriendin was, heb ik daar erg genoten van de taart. Ik ben gek op taarten en wil altijd weten waar de taart vandaan komt en hoe ie gemaakt is. Nu ging het om een bruidstaart in barneveld.

Een mooie bruidstaart in barneveld

Deze bruidstaart in barneveld was zo ontzettend lekker dat ik gelijk wilde weten hoe ik die zelf kon maken, zodat ik deze taart op een van onze familiefeesten ook zou kunnen serveren. Door mijn vriendin werd ik doorverwezen naar de website van janbanket.nl. Op de website zag ik de meest schitterende taarten en direct werd ik nieuwsgierig naar de smaak van al deze taarten. Ik vertelde mijn vriend hierover en ook hij zag dat ik helemaal door het dolle heen was. Dolblij was ik dat ik deze banketbakker had ontdekt. Waarschijnlijk heeft dat een balletje doen rollen, want twee weken later werd ik ten huwelijk gevraagd. Na twintig jaar gingen we dan toch een keer trouwen. Ik was natuurlijk super blij dat ik een jurk kon gaan uitkiezen, maar het vooruitzicht om de taarten te proeven maakten mij stiekem nog blijer. De bruidstaart in barneveld smaakte zo goed, dat ik natuurlijk gelijk wist bij welke banketbakker ik de bestelling voor de bruiloft wilde doen.

Geen bruiloft zonder taart

De bruidstaart in barneveld was erg lekker, maar ik vind dat de versiering nog wat uitbundiger kan. Op de website van janbanket.nl zag ik al dat er veel mogelijkheden waren en binnen enkele stappen was het geregeld:

  • Ideeën verzamelen
  • Wensen bespreken
  • Proeven
  • Levering taart

De bruidstaart in barneveld was geweldig, maar nu had ik mijn eigen taart. De bruidstaart in barneveld heeft zeker ter inspiratie gediend voor mijn uiteindelijke keuze van de taart. Vorige week was de bruiloft en iedereen heeft volgens mij echt genoten. Op dit moment zijn we nog op huwelijksreis en zijn we de foto’s van het huwelijk aan het bekijken. Ik had de fotograaf expliciet gevraagd om foto’s van de taart te maken, zodat ik wellicht een foto kan uitvergroten en in de keuken kan hangen. Ik ben gewoon verzot op taart en zou het geweldig vinden om een grote foto, wellicht op canvas, in onze keuken te hebben hangen. Een taart die nota bene op een van de meest feestelijke dagen van ons leven is geserveerd en uiteraard met zorg is uitgekozen. Zonder de bruidstaart in barneveld had ik nooit zo’n lekkere taart gehad.