De Ortlieb fietstas is een kwalitatief hoogstaand product

Bent u dol op fietsvakanties? Koop dan een Ortlieb fietstas want met een Ortlieb fietstas haalt u kwaliteit in huis. Ortlieb is een gerenommeerd Duits merk en al jarenlang een van onze trouwe leveranciers. Met zorg kiezen wij van www.fiets-tassen-shop.nl onze producten uit. Wij willen het beste van het beste en omdat we in bulk inkopen kunnen we toch een lage prijs garanderen. Toegegeven, het zijn niet de allergoedkoopste producten. Maar is dat wat u wilt? Immers, met goedkopere producten loopt u het grote risico dat u volgend jaar weer een nieuwe tas moet komen, zeker als u er intensief gebruik van gaat maken. Tijdens een fietsvakantie wilt u onderweg geen mankementen. Een lekke band is niet een heel groot probleem. Maar dat wordt al snel iets anders als uw rugtas knapt. Koopt u daarom een Ortlieb fietstas want dan krijgt u waar voor uw geld. Het is een slimme aankoop die we iedereen aanbevelen. Niet alleen voor mensen die een fietstocht of vakantie maken, maar ook voor dagelijks gebruik als u bijvoorbeeld naar school of uw werk fietst. Nederland is een fietsland en daar mogen we best trots op zijn. Lekker in de buitenlucht en u bent in beweging. De mens heeft minstens een half uur per dag beweging nodig en de fiets is daarvoor een handige en goedkope methode.

De Ortlieb fietstas is eenvoudig te bevestigen

De Ortlieb fietstas is een betrouwbare tas die u niet hoeft te onderhouden. U kunt de Ortlieb fietstas eenmalig op uw fiets monteren en dan hoeft u er verder niets meer aan te doen. Als u er geruime tijd geen gebruik van maakt dan kunt u de Ortlieb fietstas in uw schuurtje, op zolder of in uw garage leggen. Dan weet u zeker dat u er optimaal gebruik van kunt blijven maken. Naast de fietstas hebben we nog diverse andere artikelen van dit merk. Onder andere:

  • Allerlei stevige rugtassen en sporttassen in diverse kleuren
  • Bagagetassen voor het zware werk
  • En zadeltassen voor als u net dat beetje extra ruimte nodig hebt.

De Ortlieb fietstas heeft als groot voordeel dat deze slijtvast is. Dat betekent dat u er van alles mee kunt doen en het in ieder weer kunt gebruiken. De Ortlieb fietstas is namelijk waterdicht. En dat is in Nederland een groot goed. Het regent immers vele dagen per jaar en u wilt niet dat uw voedsel, kleding, laptop of wat u dan ook vervoert, nat regent. Vanwege het wisselvallige weer in dit land is de Ortlieb fietstas erg populair onder de Nederlandse fietsbevolking.

Bestellen is zeer eenvoudig

De aankoop van producten via fiets-tassen-shop.nl is een eitje. Daar kunnen we vrij kort over zijn want u kunt direct uw gewenste product aanklikken, uw gegevens invullen en betalen. Als u voor zes uur in de avond hebt besteld tijdens werkdagen dan hebt u het morgen al in huis. De Ortlieb fietstas is misschien een leuk cadeau voor vrienden of familieleden die erg vaak op de fiets zitten. Kijkt u eens rond op de website want naast Ortlieb hebben we nog vele andere merken. Wist u dat we zelfs mandjes voor uw hond of kat verkopen zodat u hen mee kunt nemen tijdens uw fietsreizen? Een fietsvakantie is voor vele Nederlanders erg normaal. In Frankrijk, Scandinavië, Duitsland maar ook buiten Europa zult u vele mensen uit dit land tegenkomen die het land of streek verkennen op de fiets. Het maakt het veel persoonlijker want u kunt in alle rust de omgeving en de mensen bekijken. Dat is veel leuker dan een autoreis of treinreis dus probeer het eens!