De superhandige kunststof verhuis dozen van Beeboxx

beeboxx - Verhuis dozenBent u van plan om binnenkort te verhuizen en zoekt u nog naar de juiste verhuis dozen, zoek dan vooral niet verder. Wij hebben een type doos voor u waar u beslist gebruik van wilt maken. Het is een doos die de kartonnen doos overbodig maakt. We hebben het natuurlijk over de kunststof verhuis dozen van Beeboxx.nl. Deze verhuis dozen hebben zoveel voordelen, dat het geen wonder is dat ze zo populair zijn. U kunt kiezen uit 3 pakketten, waarbij het meest populaire pakket bestaat uit onder meer:

  • 60 BeeBoxxen
  • 3 weken huur
  • 3 verhuisdekens
  • 1 steekwagen

Kortom, verhuizen was nog niet eerder zo gemakkelijk. Na gebruik levert u alles gewoon weer in. Ga naar de website om hier alles over te weten te komen.

Verhuizen wordt zelfs leuk met deze verhuis dozen

In mijn leven ben ik al vaak verhuisd. Ik heb er eigenlijk helemaal geen problemen mee om te verhuizen, mits de locatie maar echt voelt als thuis. Dat gebeurde mij toen ik besloot om te verhuizen uit mijn vorige huis. Gelukkig was dat snel geregeld, want ik woonde in een huurwoning. Ik had een opzegtermijn van slechts een maand. Door het ingevoerde puntenstelsel van de gemeente hoorde ik al snel dat er een nieuwe bewoner was gevonden. Deze zou ik even een rondleiding moeten geven, zodat ze alles uitgebreid zou kunnen bekijken. Het grote voordeel was ook nog eens dat ze een deel van mijn meubels over wilde nemen evenals het tapijt. Dat scheelde een hoop werk. Verhuizen is namelijk niet alleen maar het inpakken van verhuis dozen. Er komt zoveel meer bij kijken om de woning in de gewenste staat op te leveren. Ik weet eigenlijk niet eens meer zo goed hoe ik aan de verhuis dozen kwam die ik gebruikte voor het inpakken van al mijn spullen. Ik weet nog wel goed dat ik na het uitpakken met een grote lading lege dozen kwam te zitten. Ik ontdekte ook dat ik het eigenlijk helemaal niet zo ideaal vond om deze verhuis dozen te gebruiken. Ze waren dan wel aardig stevig, maar toch gingen ze al snel kapot. Er hoefde maar een beetje vocht bij te komen en de dozen stonden bijna op het punt van instorten. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig. Tegenwoordig is er de Beeboxx. Dit is een verhuisdoos, maar dan net even anders dan wat u gewend bent. De Beeboxx is namelijk een kunststof variant van de kartonnen verhuisdoos, maar dan veel handiger en makkelijker in gebruik. Zo zijn deze verhuis dozen bijvoorbeeld ten eerste enorm stevig, waardoor de inhoud goed beschermd is. Deze verhuis dozen zijn, in tegenstelling tot de kartonnen variant, ook nog eens makkelijk te sluiten zonder dat het gaat scheuren. Nog een belangrijk voordeel is dat u deze verhuis dozen niet eens aan hoeft te schaffen. U krijgt ze in bruikleen. Na gebruik kunt u ze dus gewoon teruggeven aan de firma die ze ook bij u heeft geleverd.

Vind het pakket van uw keuze

Kent u het probleem dat de kartonnen dozen zo moeilijk te stapelen waren? Dat is geen probleem met de verhuis dozen van Beeboxx. U kunt veel gemakkelijker stapelen, waardoor u de ruimte in de verhuiswagen ook veel praktischer in kunt delen. Vind de verhuizing plaats op een regenachtige dag, dan vormt ook dit geen enkel probleem voor de inhoud van de dozen. Deze zijn namelijk ook gewoon goed beschermd tegen regen en vocht. Wilt u meer weten over dit product, bezoek dan eens de website Beeboxx.nl. Hier kunt u precies vinden hoe het product eruit ziet en hoe u het in bruikleen kunt krijgen.