Delft Taxi: Goedkoop van A naar B

Delft is een prachtige, historische stad in Zuid-Holland, met een gunstige ligging tussen Delft en Den Haag in. Ook Leiden en Zoetermeer liggen om de hoek, en een tripje naar Amsterdam is goed te doen. Natuurlijk heeft Delft goed openbaar vervoer, maar soms is het wel zo makkelijk om gebruik te maken van een taxi. Bijvoorbeeld wanneer je een avondje uit gaat met vrienden, het te laat is om het openbaar vervoer te gebruiken, of als er weer eens een OV-storing is. Vaak zijn taxi’s aan de prijzige kant, maar Delft Taxi niet! U boekt makkelijk en goedkoop via deze website een ritje, niet voor niets is de slogan: “Waarom veel betalen als het ook goedkoper kan?” Na 17:00 en voor 6:00 op vrijdag, zaterdag en zondag is een ritje binnen Delft slechts 10 euro. Waar vindt u dat nou goedkoper? Nergens. Ook de volgende aanbiedingen zijn nergens goedkoper:

  • Een taxi ticket naar Den Haag centrum of station: 35 euro
  • Een taxi ticket naar Rotterdam centrum of station: 35 euro
  • Taxi ticket naar Amsterdam Schiphol Airport: 55 euro

Delft Taxi is dus erg voordelig als u besluit om uw vakantie op een ontspannen manier te starten door een taxi te nemen. Zeker wanneer u reist met anderen, is het zelfs voordeliger dan het kopen van een treinkaartje naar Schiphol. Delft Taxi gaat dus naar alle grote steden in de buurt, maar is ook voordelig binnen Delft zelf. Zo bewijst Delft Taxi dat het nemen van een taxi niet duur hoeft te zijn. Daarnaast is het natuurlijk voordelig om een taxi te nemen omdat u, tijdens iets langere ritten, werk zou kunnen verrichten. Vaak genoeg werken zakenmannen freelance achterin een Delft Taxi, om zo hun tijd zo nuttig mogelijk in te vullen.

Delft Taxi: Makkelijk van A naar B

Naast dat Delft Taxi goedkoop is, is het ook erg makkelijk om van de service gebruik te maken. Via de website, https://delft.taxi is het eenvoudig om vooraf uw rit te reserveren en boeken. Nog handiger: u kunt direct met iDeal betalen. Zo eenvoudig is het regelen van een taxi nog nooit geweest! Nooit meer gedoe met onvoldoende contant geld, en bellen is tegenwoordig ook overbodig. Voor mensen die toch de voorkeur geven aan een belletje: ook dat is natuurlijk wel mogelijk, op het volgende nummer: 015-4444444. Ook is het mogelijk om te pinnen in de taxi, en ook kan contant worden betaald. Zo kan een ritje vooraf worden gepland, of wanneer u spontaan bedenkt om gebruik te maken van de service van Delft Taxi belt u zo met het -makkelijk te onthouden- telefoonnummer. Ook kunt u ons herkennen op straat en ouderwets uw hand op steken. Wij zijn gespitst op de volgende zin “Delft Taxi graag!”. Met gierende banden zullen wij stoppen om u zo snel mogelijk naar de gewenste bestemming te brengen. 

Delft Taxi Youtube kanaal

Mocht u benieuwd zijn naar de auto’s die wij gebruiken, neem dan zeker een kijkje op ons Youtube kanaal. Maak al uw vrienden jaloers door de luxe uitstraling van onze Delft Taxi auto’s. Zeker wanneer u naar een feest gaat, of gewoon een bepaalde indruk wil achterlaten, komen Delft Taxi’s goed tot hun recht door de luxe uitstraling. Natuurlijk zijn de auto’s van Delft Taxi uiterst comfortabel, door de goede stoelen, lederen bekleding en die “nieuwe-auto-geur”. Uiteraard zijn Delft Taxi auto’s extreem veilig, en hebben wij certificaten op dat te bewijzen. Daarnaast zijn onze auto’s mega snel, al zullen we naar de Duitse snelweg moeten om dat te bewijzen ;-).