Denk goed na voor u een hypotheek gaat afsluiten

adviesnederland - hypotheek afsluitenU gaat binnenkort een hypotheek afsluiten. Maar hebt u er wel goed over nagedacht? Misschien hebt u bij uw bank gepraat en hebben ze u overtuigd. Ogenschijnlijk beloven ze gouden bergen, maar zit er niet een addertje onder het gras? Het is verstandig om een second opinion aan te vragen. Kies verscheidene verstrekkers uit en lees de brochures en hun website goed door. Een adviesgesprek kunt u vrijwel altijd gratis aanvragen. Wij van adviesnederland.nl zien het te vaak misgaan. Mensen worden met een hoge hypotheek opgezadeld en krijgen te maken met maandlasten die over hun besteedbaar budget heen gaan. Laat dit niet gebeuren en laat daarom eerst alles even narekenen door ons. Wij willen dit graag kosteloos voor u doen. Doorrekenen, adviseren en u van informatie voorzien zijn onder andere wat we voor u kunnen betekenen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u eerst een onpartijdige kant spreken voordat u een hypotheek gaat afsluiten? Bel ons dan na het lezen van deze tekst eventjes op. Of vul het online contactformulier in. U kunt direct aangeven wat u precies wilt weten zodat u een gedegen kennis van zaken hebt voordat u een hypotheek gaat afsluiten bij de bank van uw keuze.

Een hypotheek afsluiten is een grote beslissing

Een hypotheek afsluiten is inderdaad een behoorlijke beslissing en dat is het kopen van een huis ook. Overigens kunt u ook een hypotheek afsluiten als u een grote verbouwing plant of een dure auto wilt kopen. Meestal komt het dan wel aan op het afsluiten van een tweede hypotheek en dat betekent dat u al helemaal goed moet nadenken of het die investering waard is. Maar als u dat financieel moeiteloos kunt opbrengen dan is dat uiteraard een geweldige zaak. U hebt zich waarschijnlijk al een tijdje verdiept in de verscheidene hypotheken en zodoende weet u dat u de keuze hebt uit onder andere:

  • De annuïteitenhypotheek.
  • De aflossingsvrije hypotheek. Dit type wordt niet langer verstrekt maar als u deze hypotheek hebt en u hebt er vragen over, dan bent u uiteraard van harte welkom.
  • En de lineaire hypotheek.

Er zijn diverse ander vormen zoals de spaarhypotheek en de beleggingshypotheek en ook voor deze varianten staan wij voor u klaar. Hebt u hulp nodig bij het zoeken naar passende verzekeringen of een geschikte notaris? Of wilt u weten of de rente al dan niet aftrekbaar is? Natuurlijk kunt u het aan de verstrekkers vragen maar u kunt ook al deze informatie in één keer bij een instantie opvragen. Wij willen u graag gratis van goed advies voorzien zodat een tweede economische crisis niet kan gebeuren!

Wij helpen u als u nog twijfels hebt

Denk er goed over na als u een hypotheek gaat afsluiten. Een hypotheek afsluiten is voor het leven dus er zijn heel wat risico’s aan verbonden. Maar wonen in een huurhuis kan zorgen voor hoge maandlasten die wellicht veel lager uitvallen als u een hypotheek op uw koophuis hebt. Een goede reden om een koophuis te overwegen. Houdt u er dan wel rekening mee dat er twee verschillende verzekeringen zijn die u per definitie moet afsluiten? De overlijdensrisicoverzekering en de opstalverzekering. Daarnaast adviseren we u om altijd een inboedelverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Hier betaalt u maar een klein bedrag voor per jaar terwijl het u beschermd tegen diefstal, vernieling, werkloosheid en ga zo maar door. We hopen dat u snel contact met ons opneemt als u met dergelijke vragen kampt. Op onze site vindt u al erg veel informatie over de verschillende hypotheken, over woekerpolissen, rentemiddelingen en vele andere onderwerpen!