Deze schoenmaker heeft vele prijzen in de wacht gesleept

Er zijn steeds minder schoenmakers in Nederland. Gelukkig vindt u een schoenmaker in Twente aan wie u al uw schoenen kunt opsturen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kijk dan eens op de website van ons bedrijf: schoenmaker Flink. U vindt ons op schoenmakerijflink.nl. Voor slechts €3,95 stuurt u uw schoenen naar ons op. Gaat u in dat geval naar de website van de schoenmaker, klik in de menubalk de gewenste categorie aan van het onderdeel dat vervangen moet worden en vul uw gegevens in. Dan stuurt u de schoenen naar ons op en krijgt u het zeer waarschijnlijk al binnen enkele dagen weer terug. Het prettige aan deze schoenmaker is het feit dat we enkel materialen van de originele merken gebruiken. Hebt u dure schoenen van bijvoorbeeld Prada, Armani of Floris van Bommel? Reken er maar op dat we de originele onderdelen van deze gerenommeerde merken in huis hebben. U krijgt daardoor een schoen terug die weer als nieuw aanvoelt. Velen kiezen er overigens voor om bij ons langs te gaan. U bent uiteraard van harte welkom in één van onze drie vestigingen. U vindt schoenmaker Flink in:

  • Almelo,
  • Hengelo
  • En in Nijverdal.

Qua reparaties kunt u het werk onderverdelen in vier categorieën. Zo slijten zolen na verloop van tijd en kunnen we er een originele nieuwe zool onder zitten. Hebt u schoenen met hakken? Dan hebt u misschien een nieuwe hak nodig. Ook de binnen bekleding van de schoen kan slijten, zeker bij veel en langdurig gebruik. En ten slotte kunt u ook een complete reparatie aanvragen. Dan vervangen we in ieder geval deze drie onderdelen met daarbij misschien ritsen, veters en/of andere sluitingen.

U kunt zelfs uw kapotte schoen naar de schoenmaker opsturen

Naast het repareren van uw schoenen kan deze schoenmaker nog veel meer voor u betekenen. Want zoals u misschien wel weet is schoenen poetsen, lakken, verstellen en schoenonderdelen vervangen niet het enige werk van een schoenmaker. Zo kunt u diverse producten kopen voor outdoor sport zoals fietsen en wandelen en in het bijzonder de paardensport. Tevens kunt u schoenaccessoires kopen zoals schoenveters en schoenpoets zodat u uw dure schoenen thuis goed kunt onderhouden. Ook sloten kunt u hier aanschaffen en het is mogelijk om sleutels bij te laten maken. We zeggen het wel vaker: deze schoenmaker is van alle markten thuis. En dat heeft zich zeker uitbetaald want schoenmakerij Flink heeft vele belangrijke prijzen binnen de schoenmakerij in de wacht gesleept. En niet de minste. Zo is deze schoenmaker in 2013 uitgeroepen tot wereldkampioen. Kijkt u maar eens op de website naar de vele prijzen en laat u overtuigen. Het is een bezoekje meer dan waard. Nu ligt Twente helaas niet bepaald centraal in het land, toch kan het geen kwaad om er eens langs te gaan mocht u in de buurt zijn. En zoals we u al eerder melden staat het u vrij om uw kapotte schoenen naar ons op te sturen.

U vindt ons in Almelo, Hengelo en Nijverdal

Op de website vindt u duidelijke openingstijden van de drie vestigingen en de contactgegevens. Bij vragen kunt u een van de vestigingen gerust even opbellen. Volgt u ons tevens via sociale media. Dan blijft u op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten of nieuwe services. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter, Linked in, YouTube en Instagram. Bent u benieuwd wie er allemaal bij ons werken? Bekijk dan de foto’s en korte introducties op onze website onder het kopje “Ons Team”. Wellicht tot ziens in Twente! Lees meer….