Deze tuinplanken zijn multifunctioneel

Bij tuindomein.be vindt u al het hout dat u maar nodig zou kunnen hebben voor uw klus in de buitenlucht. Wilt u een mooie veranda maken, zoekt u vlonders als terras of voor op het balkon of wilt u een groot tuinhuis aan de andere kant van uw gazon neerzetten? Of u alles nu zelf wilt bouwen of het kant-en-klaar wilt kopen, bij Tuindomein zult u slagen. In deze tekst richten we ons niet zo zeer op de producten die al klaar voor gebruik zijn zoals tuinmeubelen, een chalet of een overkapping, maar op losse tuinplanken. Met onze tuinplanken kunt u letterlijk alle kanten op: gebruik het als ondergrond, om er een afdak mee te maken of als de basis van uw eigen ontworpen en dus unieke schutting. Uiteraard zijn de tuinplanken al geïmpregneerd en dat is van groot belang. Houtrot en andere vormen van verwering zijn zaken die u juist tegen wilt gaan. Dankzij het feit dat het al geïmpregneerd hout is, betekent dit dat u er nauwelijks onderhoud aan hoeft te verrichten. Misschien kan het geen kwaad om het eens in de twee of drie jaar te beitsen, meer zal niet nodig zijn. Ons vurenhout, lariks-douglashout en andere houtsoorten die na de kap direct weer worden aangeplant zijn duurzaam en biologisch. Mocht u naast tuinplanken uw tuinhuis zelf willen bouwen dan kunt u die blokken uiteraard ook apart in onze webwinkel bestellen. En daarbij kunnen we u uiteraard vrijblijvend van advies voorzien!

We bezorgen tuinplanken in heel België en Nederland

Zoals u bij de categorie met tuinplanken zult zien verkopen we allerlei soorten tuinplanken.

  • Zo hebben we handige schuttingplanken,
  • Net als timmerhout voor buitengebruik,
  • Wat dacht u van de prachtige grenen tuinplanken?
  • En naast tuinplanken kunt u ook kijken bij de steigerplanken, rabatdelen of speciale vlonderplanken.

U leest het, er is voor iedere ware doe-het-zelver wel wat wils te vinden. Misschien dat het dan ook zeker niet uw eerste bestelling is die u hier gaat maken. Hebt u al een eigen account aangemaakt? Dat geeft u als voordeel dat u een digitaal verlanglijstje kunt maken en tevens slechts eenmalig al uw gegevens hoeft op te geven. Tel uit uw winst en maak vandaag nog een bestelling. Wilt u al onze producten liever met eigen ogen bekijken? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoekje in onze showroom te Oldenzaal. Dat betekent wel dat u daarvoor naar Twente, Nederland moet rijden. Maar dat is helemaal niet nodig want het is ook een uitstekend idee om de foto’s op de site van alle kanten te bekijken. En zoals we al eerder aangaven kunt u ook bellen en mailen met onze klantenservice. Wij adviseren u graag over de juiste tuinplanken. Hebt u vragen over uw betaling? U kunt in ieder geval gebruik maken van iDEAL, PayPal, u kunt achteraf betalen en natuurlijk uw credit card gebruiken.

Bij vragen kunt u bellen met onze klantenservice

Met deze tuinplanken is het mogelijk om een stevige schutting te bouwen net als een afdakje waar u haardhout of uw containers onder kunt stallen. Bouw er veranda van in uw voortuin waar u in het voorjaar of in de zomer kunt genieten van het zonnetje maar toch ook beschut kunt zitten als de zon te fel straalt of als het weer opeens omslaat. Met meer dan 15 jaar ervaring, een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 8,8 en het feit dat meer dan 30.000 klanten u reeds zijn voorgegaan kunnen we wel stellen dat ook u zult slagen. Kijkt u ten slotte ook nog even bij de vele aanbiedingen van Tuindomein?