Direct doorverbonden met de klantendienst Thalys

Wilt u graag in contact treden met de klantendienst Thalys, bijvoorbeeld omdat u een ticket wilt bestellen voor een internationale treinreis en hierbij wel wat hulp kunt gebruiken? Of wilt u graag telefonisch contact met de klantendienst Thalys omdat u een klacht heeft over een treinreis die u al achter de rug heeft? Wilt u graag via de klantendienst Thalys een reeds geboekt ticket wijzigen of heeft u een andere vraag? Heeft u een klacht die u graag wilt melden aan de klantendienst Thalys? In al deze gevallen kan het erg frustrerend zijn als u er niet in slaagt om het juiste telefoonnummer te vinden van de klantendienst Thalys. Waarschijnlijk wilt u snel duidelijkheid en bent u al een beetje ongeduldig aan het worden, dus heeft u behoefte aan een snelle oplossing. Gelukkig kunt u deze vinden in de zeer handige website http://be-klantendienst.be/. Hier zijn de contactgegevens van allerlei Belgische bedrijven, organisaties en instanties verzameld. U zoekt eenvoudig naar het bedrijf van uw keuze op de startpagina, waar allerlei categorieën verenigd zijn. Hier vindt u onder andere overheidsinstellingen, energiemaatschappijen, mediabedrijven, telefoon, internet en televisiemaatschappijen, dienstverlenende instellingen, handelsmaatschappijen en natuurlijk transportbedrijven, waar u ook de klantendienst Thalys zult kunnen vinden. Het bezoeken van deze website kan u dus veel tijd, moeite en frustraties schelen en is zeker de moeite van het proberen waard. Als u wilt, kunt u via deze website een algemeen nummer kiezen, dat u in staat stelt direct doorverbonden te worden met het bedrijf, de organisatie of de instantie waar u mee in contact wilt komen. Of u nu iets wilt bestellen of boeken, een vraag heeft of juist een klacht, met dit nummer komt u uiteindelijk altijd bij de juiste afdeling terecht. Dit gebeurt ook nog eens vliegensvlug! Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden die tot uw beschikking staan als u gebruikt maakt van de dienstverlening van deze website om in contact te komen met de klantendienst Thalys? Dan kunt u er meer over lezen door te klikken op deze link: http://be-klantendienst.be/klantenservice/thalys/. Wilt u liever meer weten over de werkwijze en mogelijkheden van de website zelf? Dan kunt u ook nog even verder lezen in dit artikel. In de volgende paragraaf hebben wij namelijk de belangrijkste feitjes voor u op een rijtje gezet. Zo ziet u in een oogopslag of het gebruiken van deze dienst ook voor u een geschikte oplossing kan zijn.

Gemakkelijk in contact komen met de klantendienst Thalys

De website http://be-klantendienst.be/klantenservice/thalys/ is een goede manier om snel, gemakkelijk en direct contact te krijgen met de klantendienst Thalys. Wilt u daarnaast ook nog contact met een andere instelling, organisatie of een bedrijf? Dan kunt u het beste eerst surfen naar de algemene pagina en vervolgens met behulp van de handige categorieën de juiste informatie vinden. De link hiervoor is: http://be-klantendienst.be/. Voor contact met de klantendienst Thalys kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Het algemene nummer bellen en direct worden doorverbonden
  • Een verzoek indienen om het nummer te ontvangen via een sms
  • Klikken op de link om te surfen naar de officiële website van de klantendienst Thalys

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Be-klantendienst biedt u de mogelijkheid om verschillende manieren in contact te treden met de klantendienst van uw keuze. Wilt u direct contact, dan kunt u het vermelde telefoonnummer kiezen. U wordt dan meteen doorverbonden en betaalt 1,- per minuut. Wilt u liever later bellen? Vraagt u dan om het nummer per sms. U kunt ook klikken op de link naar de website en digitaal contact opnemen. De keuze is aan u!