Een comfortabele groene vakantie op één van de campings in Groningen

kgc - Campings groningen

Een vakantie boeken doe je vaak met het oog gericht op de het buitenland. Je komt dan al snel uit bij landen als Spanje, Griekenland, Turkije of Italië. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar je vergeet daardoor dat Nederland zelf ook genoeg mooie plekjes te bieden heeft. Een vakantie is immers bedoeld om even lekker tot rust te komen en goed te ontspannen. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat, dan heb je het niet altijd even gemakkelijk wat betreft de reis. Je moet naar het vliegveld, je bent lang onderweg, je moet minimaal 2 uren wachten op het vliegveld, je moet door de douane en je moet geld besteden aan veel te dure koffie. En dan zit je nog niet eens in het vliegtuig! De vliegreis zelf is vaak alles behalve comfortabel. De beenruimte is beperkt en als je lang bent dan is vliegen een ware beproeving. Als je gezellig naar de Canarische eilanden vliegt, dan zit je toch al snel 4 uur lang opeengepakt in het vliegtuig. Dit is allemaal nog te accepteren als je naar het vakantieoord vliegt. Maar na je ontspannende vakantie moet je ook weer terug. Dat betekent dat je direct alle ontspanning weer kwijt bent. Kies daarom liever voor één van de heerlijke rustgevende camping in Groningen. Groningen is een mooie groene provincie, met allerlei leuke plekjes waar je een heerlijke vakantie kunt ervaren. Het is echter wel belangrijk om campings in Groningen te vinden waar je ook echt kunt ontspannen. Dus geen horden met rondrennende kinderen en zeker geen massatoerisme. Dat is overigens ook iets waar je juist wel mee te maken krijgt als je een vliegvakantie boekt. Via kcg.nl kun je allerlei karaktervolle groene campings vinden, waaronder dus ook kleinschalige karaktervolle campings in Groningen. Een camping in Groningen van KCG is dan ook een ideale plek om helemaal te ontspannen. Omdat het om campings in Groningen gaat, kun je er ook zo maar even naar toe voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Een vliegvakantie is vaak iets dat je zorgvuldig moet selecteren, want het is een investering waar je één keer per jaar van kunt genieten. De drempel om één van de campings in Groningen te boeken is veel lager. Je kunt bij wijze van spreken vandaag nog boeken en morgen al genieten van de Groningse natuur.

De campings in Groningen van KGC

Mocht je inderdaad op zoek zijn naar één van de leuke campings in Groningen, dan is het even de vraag waar je precies naar op zoek bent. Mocht je je vinden in de onderstaande punten, dan is één van de campings in Groningen van KCG zeker een goede optie. Hieronder vind je namelijk enkel kenmerken van de campings van KCG:

  • Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan voorop
  • Elke camping heeft een uniek karakter
  • Ligging op een mooi plekje in de natuur
  • Goede faciliteiten en sanitair
  • Kleinere en grotere campings (geen massatoerisme)

Dus als je op zoek bent naar een rustige camping in de natuur, dan is een camping aangesloten bij KCG altijd een goede optie.

Ontdek de mooiste campings in heel Nederland

Je vindt natuurlijk niet alleen mooie groene en karaktervolle groene campings in Groningen. Nederland kent verschillende provincies met verschillende natuurgebieden. Dus als je in een andere provincie wilt kamperen, dan vind je daar uiteraard ook campings die zijn aangesloten bij KCG. Via de website van kcg.nl kun je alle natuurcampings in Nederland bekijken. Dus als je van kamperen houdt en je bent nog niet overal in Nederland zelf geweest, kom dan snel eens langs op kcg.nl.