Een gezellig bedrijfsuitje in Overijssel plannen

Elk bedrijf wil zo nu en dan iets terugdoen voor zijn personeel. Er is wellicht een fonds waar men elke maand een klein bedrag aan doneert maar het kan ook zo zijn dat u het bedrijfsuitje in Overijssel of elders uit eigen zak betaalt. Wilt u graag een bedrijfsuitje in Overijssel? Kijkt u dan eens op outdoorunlimited.nl Ook al is uw bedrijf niet hier gevestigd, het is wel een geweldige plek om uw bedrijfsuitje in Overijssel te vieren. U vindt ons namelijk in een bosrijke omgeving waar het zowel in de zomer als in de winter mogelijk is om buiten een feestje te vieren. In Haarle, in Twente om precies te zijn, bent u ongeachte de grootte van de groep meer dan welkom voor een fantastische dag. Waar wilt u graag de nadruk op leggen tijdens een bedrijfsuitje in Overijssel?

  • Wilt u dat uw personeel beter leert samenwerken? Dan zijn de teambuildingactiviteiten iets voor u. Men leert elkaar beter kennen en er ontstaat een beter vertrouwen tussen uw personeelsleden.
  • Wilt u hen liever een feestelijke dag schenken? Dan bieden we ook diverse rustigere en gezellige spelactiviteiten aan.
  • Uiteraard is het ook geen enkel probleem als u beide mogelijkheden met elkaar combineert. We maken er in ieder geval een prachtig bedrijfsuitje in Overijssel van waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Zowel een groot als een klein bedrijfsuitje in Overijssel organiseren wij

Waar kunt u zoal aan denken qua activiteiten die wij voor bedrijven kunnen opzetten? Indoor bieden we allerlei thematische feesten aan waar het spelelement centraal staat. Voorbeelden zijn een maffia avond, een csi avond of een casino avond. Qua teambuilding staan er zware sporten op het programma en die vinden doorgaans outdoor plaats. Altijd al een willen sumoworstelen in een groot pak? Of wilt u een blindemansparcour afleggen waar vertrouwen een belangrijke rol speelt? En wat te denken van het oud Twentse arrangement? Een combinatie van oer-Hollandse en specifieke Twentse spellen staan daar op het programma.  Als u bij ons boekt dan staan niet enkel de locatie, de begeleiding en de spellen op het programma. Nee, we bieden u een bedrijfsuitje in Overijssel dat u als een compleet arrangement moet opvatten. Eigenlijk is enkel het vervoer van en naar Haarle niet inbegrepen. U bepaalt overigens altijd zelf wat u wel en niet wenst. Lunch en diner en ook de drankjes tijdens het eindfeest op onze unieke locatie, het kan allemaal inbegrepen zijn dus maak er vooral een all-in bedrijfsuitje in Overijssel van zodat u er verder niets meer bij hoeft te regelen. Houdt ons overigens in de gaten want we kunnen het ons goed voorstellen dat u volgend jaar weer terugkomt. We bieden immers diverse arrangementen aan dus er staat ieder jaar weer een nieuwe verrassing op het programma. Als u de site opslaat dan kunt u regelmatig het laatste nieuws doornemen. Hebt u trouwens nog tips over verdere uitbreidingen van de mogelijkheden? Laat het ons gerust even weten, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Ook voor particulieren bieden we vele interessante mogelijkheden

Het houden van een bedrijfsuitje in Overijssel is vanaf nu een eenvoudige en logische keuze geworden: u komt bij Outdoor Unlimited om een geweldige dag te beleven met uw collega’s. U zult elkaar van een andere kant leren kennen en wellicht dat er heel wat vriendschappen en misschien zelfs wel relaties uit voortvloeien. Ook voor geheel andere feestjes zoals vrijgezellenfeesten, schoolreisjes en familiedagen kunt u op ons bouwen. Er is binnen iedere leeftijdscategorie en type groep wel iets leuks bij ons te vinden.