Een goede kennismaking met excel training

itym - Excel trainingBijna iedereen heeft wel eens met excel gewerkt. Zeker wanneer je een windows computer hebt is het niet vreemd als je eens in de zoveel tijd met dit programma te maken hebt. Het merendeel van de mensen haalt echter niet uit het programma wat er in zit. Ze kennen een heel klein gedeelte van de mogelijkheden die Excel kent. Dit programma heeft een hoop functionaliteiten en het is bijna onmogelijk om ze allemaal te weten. Toch kan het je veel uitkomst bieden om je hier eens in te verdiepen door een excel training te volgen. Bijvoorbeeld bij het bedrijf IT Your Mind. Hier bieden ze op uiteenlopende computergebieden cursussen aan en met name hun excel training is erg goed. Je kunt deze op verschillende niveaus volgen:

  • Basis
  • Gevorderden
  • Financials
  • Power BI
  • Experts
  • Analyses Tool Pack

Op al deze gebieden kun jij je dus wijzer laten maken met een excel training. Maar wanneer is het verstandig om welke excel training te volgen. Dit hangt er ten eerste uiteraard vanaf hoeveel ervaring je hebt met het programma en waar je het voor gebruikt. Je kunt namelijk jarenlange ervaring hebben met excel, maar de basis niet onder de knie hebben, omdat je het alleen voor je werk gebruikt. Het kan jou dan een heleboel opleveren om de basis excel training voor beginners te volgen. Denk jij dat je wel een stuk verder bent? Dan kun je kiezen voor gevorderd of expert niveau. Met een excel training van IT Your Mind leer je in korte tijd een hoop over dit microsoft programma. In de basis excel training ga je door alle basismogelijkheden heen. Je leert wat er mogelijk is met het programma en hoe je dit toe kunt passen. Uiteraard komen niet alle mogelijkheden aan bod. Dit zou veel te veel informatie zijn. De kennis die je opdoet wordt in behapbare stukken aangeleverd en zo weet je aan het einde van de cursus hoe je de basisstappen in excel kunt nemen.

Ga verder met de excel training

Heb jij de basis training gevolgd of ben jij klaar voor een hoger niveau door je ervaring met het programma. Stap dan over naar de excel training voor gevorderden. Je leert de basisvaardigheden op een dieper niveau toe te passen voor uw werk of studie. Zo leer je in deze excel training ook snel en efficiënt calculeren met het programma. Dit zal je zeker helpen op je werk of bij je studie. Maar ook in het dagelijks leven zul je dit misschien wel kunnen toepassen. Excel is een complex programma wat ontzettend veel mogelijkheden heeft. Veel mensen kennen deze niet en leren het programma dus nooit in de volledigheid toe te passen. Bij IT Your Mind brengen ze daar graag verandering in. Door de excel training te volgen leer je ook beter omgaan met andere programma’s van microsoft, bijvoorbeeld word en powerpoint. Het volgen van de training is dus ook voor die programma’s zeer prettig en levert u veel kennis op. De basis van de programma’s worden door veel mensen begrepen, maar veel verder gaan ze er niet mee. Breng hier voor jezelf verandering in en leer hoe jij het meest eruit haalt. Op je werk heb je hier ook veel aan en het zal dan ook veel werkzaamheden een stuk makkelijker maken. Dit is dan ook de reden dat veel mensen een soortgelijke training volgen bij IT Your Mind. Wist jij bijvoorbeeld dat je met excel heel makkelijk grafieken kunt maken? Tijdens de gevorderden cursus leer je dit bijvoorbeeld.

Gespecialiseerde kennis met de excel training

Heb jij de basis al goed onder de knie en wil jij liever naar een gespecialiseerd niveau? Dan kan dat natuurlijk ook. Bij IT Your Mind bieden ze bijvoorbeeld ook de Power BI excel training aan. Hiermee ontwikkel je data-extracties, datamodellen, dashboards, rapportages en geografische visualisaties. Dit zijn allemaal zeer handige dingen om onder de knie te hebben wanneer je veel met onderzoeken en data werkt voor je bedrijf. Als je dit na deze excel training onder de knie hebt kun je jezelf een hoop tijd en moeite besparen. Je hoeft nooit meer zelf door alle data heen te gaan en de berekeningen te maken. Dit doet excel allemaal voor je. Met de excel training leer je dit dus toe te passen en binnen enkele lessen kun je hier volledig zelfstandig mee aan de slag. Het doen van onderzoek en het verwerken van data wordt zo een stuk eenvoudiger en het is dan ook zeker de investering waard. Wanneer je hier meer informatie over wilt kun je bijvoorbeeld online kijken hoe andere mensen dit toepassen, maar ook is het mogelijk om op de website van IT Your Mind te bekijken wat je ermee kunt. Kom je er niet helemaal uit of dit ook echt de cursus is die jij moet volgen of dat er misschien een andere excel training is die beter op jouw behoeften aansluit? Neem dan contact op met het bedrijf en zij geven je graag een vrijblijvend advies. Je kunt de trainingen zowel incompany als online volgen. Doe je de cursus dus vanuit je werk? Dan kan er op basis van jouw specifieke wensen een pakket samengesteld worden. Via het contactformulier kan men je hier meer over vertellen. Heb jij je keuze gemaakt? Schrijf je dan in voor de juiste training!