Een notitieblokje bedrukken doet u bij ons

usbstick-producent - Notitieblokje bedrukkenBent u op zoek naar een bedrijf dat relatiegeschenken voor u kan produceren? Kijkt u dan eens op onze website: usbstick-producent.nl. Zoals de naam van de website al doet vermoeden hebben we ons toegelegd op de verkoop en het bedrukken van usb sticks. Maar dat is zeker niet het enige wat u van ons kan verwachten. In deze tekst leggen we de focus op een ander product dat voor velen onmisbaar is: het notitieblokje. Het bedrukken daarvan is voor ons erg eenvoudig. Immers, we kunnen hier een normale printer voor gebruiken. Het kaft bestaat uit karton en is dus op dezelfde manier bedrukbaar als papier. En dat scheelt ons een grote investering. Natuurlijk is het zo dat wij van alle markten thuis zijn en diverse printers hebben gekocht, een usb stick kan immers van allerlei soorten materiaal zijn gemaakt. De buitenkant bestaat soms uit plastic, metaal of zelfs van glas. Om dit te kunnen bedrukken hebben we een keur aan printers en persen in ons magazijn staan en daar zijn we best trots op. Het notitieblokje bedrukken is daarmee een van de meer eenvoudigere klusjes en daarom mag u bij ons een flinke korting verwachten als u daar voor kiest. Het notitieblokje bedrukken kan zeer veel nut hebben als uw bedrijf veel van dit soort blokjes gebruikt. Uw personeel gaat op pad en maakt aantekeningen bij potentiële klanten. Andere mensen zien de opdruk, raken hopelijk geïnteresseerd en kijken eens op uw site. Misschien nemen ze wel direct contact met u op. Zoveel nut kan het notitieblokje bedrukken hebben terwijl u geen dief van uw eigen portemonnee bent. Zo is het notitieblokje bedrukken erg goedkoop en zijn de blokjes per stuk ook erg betaalbaar. Klinkt u dat allemaal als muziek in uw oren? Bedenk dan wat u op het notitieblokje wilt bedrukken. Als u geen flauw idee hebt, dan kunt u op onze website vele voorbeelden vinden. U bent namelijk zeker niet de enige die gebruik heeft gemaakt van onze handige service. Dat is tevens een reden om te kiezen voor origineel opdruk. Het notitieblokje bedrukken kunt u sober en eenvoudig houden. Dan zetten we enkel uw naam en adres er op. Maar trekt u daar genoeg klanten mee aan? Dat is de grote vraag! Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat het notitieblokje bedrukken aan ons over. Dan weet u zeker dat u een mooi logo en versieringen in de design mag verwachten.

Wilt u graag eens en notitieblokje bedrukken?

Een notitieblokje bedrukken is aldus niet het enige dat we voor u kunnen bedrukken. Onze focus ligt voornamelijk op de usb-stick. Dit is een manier om digitale data mee te vervoeren. Het kan gaan om bestanden, foto’s, muziek en video. De huidige usb stick kan tot zeer grote hoeveelheden data dragen dus voor een bedrijf is het niet enkel handig als relatiegeschenk. Uw personeel maar ook de bezoekers van de jaarbeurs kunnen hier echt iets mee. Toch wordt er ook nog altijd erg veel geschreven. Mensen hebben nu eenmaal graag iets in hun handen. Pennen en potloden worden steevast veel verkocht en zijn tevens goede relatiegeschenken. Misschien kunt u een notitieblokje bedrukken en ook een pen laten bedrukken door ons? Dat is leuk als combinatie en zo kan men het notitieblokje direct gaan gebruiken. Kijkt u eens om u heen. Misschien bent u op uw kantoor. Ziet u daar een notitieblokje liggen? Dat dachten wij wel. Vraagt u eens aan uw collega’s of ze vaak een dergelijk blokje gebruiken voor hun dagelijkse bezigheden. Het antwoord zal vast en zeker bevestigend zijn. Zowel om orders op te nemen, bestellingen af te strepen maar ook thuis om bijvoorbeeld “to-do-lijstjes” te maken zoals boodschappenlijstjes. Het notitieblokje bedrukken en weggeven is dan ook een uitstekend idee. Zeker als u het combineert met het bedrukken van pennen en usb sticks. Geeft u daarom eens bij ons aan wat u graag wilt, dan maken we het dezelfde week nog en kunt u bij de komende jaarbeurs deze prachtige relatiegeschenken gaan uitdelen.

Ook andere relatiegeschenken kunnen we voor u bedrukken

Wat mag u van ons verwachten qua service? Voor uw gemak hebben we de voordelen hieronder opgenoemd. Hopelijk overtuigen ze u er van dat het een geweldig idee is om een notitieblokje te bedrukken via onze website:

  • Wij bieden de laagste prijsgarantie. Dat betekent dat u altijd de laagste prijs bij ons mag verwachten voor het notitieblokje bedrukken. Mocht u het elders goedkoper vinden, dan kunt u ons dat laten weten en dan passen we onze bedragen zodanig aan dat u alsnog geen dief van uw eigen portemonnee bent als u met ons in zee gaat.
  • Alle logo’s denkbaar zijn door ons te bedrukken. Het is erg slim om een logo op een notitieblokje te bedrukken. Mensen herkennen aan de hand van een pictogram uw bedrijfsnaam. Dat is nog eens slimme marketing!
  • We leveren erg snel aan huis of bij u op kantoor. In principe doen we hier nooit langer dan 3 dagen over tenzij het om bulkbestellingen gaat.

Hebt u hier verder nog vragen over? Schroom dan niet maar stuur ons een e-mail. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of door ons te bellen tijdens kantooruren. Vergeet u niet om ook eens te kijken naar de andere geschenken die we voor u kunnen bedrukken? Denkt u daarbij aan onder andere powerbanks en keycords!