Een online werkplek dankzij de slimme cloud

ictspirit - Online werkplekBent u het zat om continu te moeten werken met externe harde schijven en usb-sticks? Wilt u ook op andere elektronische apparaten kunnen tekstverwerken zoals op uw tablet en smartphone zodat u overal in de wereld met uw werk bezig kunt zijn? Kies er dan voor om een abonnement op een online werkplek te nemen. Dankzij de online werkplek die u via ictspirit.nl kunt afsluiten bent u in no time verbonden met het internet zodat u uw bestanden in de zogenaamde cloud kunt opslaan. Dat is een digitale virtuele harde schijf waar al uw werknemers hun projecten in kunnen plaatsen. U kunt als systeembeheerder of werkgever bepalen in hoeverre uw collega’s toegang hebben tot deze cloud. Uiteraard zorgen wij voor een optimale bescherming van uw online werkplek zodat virussen, spam en hackers niet kunnen penetreren. Het belangrijkste aan de online werkplek is de locatie-onafhankelijkheid. Zolang u maar een internetverbinding hebt op uw elektronisch apparaat, bent u in staat in te loggen op uw online werkplek. Dat betekent dat u in het vliegtuig, in de trein, op een hotelkamer aan de andere zijde van de planeet maar ook thuis kunt werken. Geen stress, geen overwerkt personeel en ook geen overuren hoeven maken, dat is wat we u garanderen als u overstapt naar een online werkplek van ICT Spirit. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kies dan voor deze flexibele oplossing.

Werken waar u maar wilt met de online werkplek

Misschien zijn de kosten van uw systeembeheer erg hoog. Dankzij de overstap naar een online werkplek kunt u deze onkosten halveren. Wij nemen veel beheer van uw systeembeheerders over zodat ze zich kunnen focussen op andere problemen. Maar ook voor kleine bedrijven en zelfs eenmanszaken en ZZP’ers is een online werkplek een droomoplossing. Als freelancer kunt u vanaf nu thuiswerken, zo nodig in bed. Maar als u liever op een gehuurd kantoor, in de bus of in de bibliotheek werkt dan kan dat ook. Zoals we al eerder zeiden: zolang u een netwerkverbinding hebt kunt u de online werkplek gebruiken. Gebruik OneDrive om bestanden met elkaar uit te wisselen en gebruik Office365 zodat u beschikt over spreadsheets, tekstverwerkers en andere handige software. Naast het creëren van een online werkplek kunnen wij nog veel meer voor u betekenen:

  • We kunnen en private cloud en een publieke cloud voor u openstellen,
  • Hebt u een website? Laat het dan door ons hosten op onze virtuele server,
  • En we bieden diverse zakelijke oplossingen voor al uw IT-zaken.
  • En er staat een technische dienst voor u klaar om u te helpen bij storingen. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Benieuwd naar de prijzen? Schroom niet langer maar vraag een offerte aan

Gaat u graag met de tijd mee en wilt u daarom beschikken over de nieuwste snufjes? Kijk dan even in onze kenniscentrum. U vindt er uitleg over de reeds genoemde cloud, over de ICT infrastructuur die we kunnen opzetten en over unified communications. Dat laatste zorgt er voor dat alle vormen van communicatie met elkaar zijn verbonden tot een overzichtelijk systeem. Call centers hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij. Bent u benieuwd naar de prijzen of hebt u nog prangende vragen? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. We komen graag langs bij u op kantoor. Uiteraard kunt u ons tevens digitaal om informatie vragen door te mailen. Volg ons via de sociale media om op de hoogte te blijven van upgrades, updates en de nieuwste blogs. U vindt ons op Facebook, Twitter, Linked in en YouTube.