Een opgeruimd en overzichtelijk magazijn begint met een gebruikte palletstelling

Een bedrijf waar je te maken hebt met goederen die vervoerd moeten worden of opgeslagen moeten worden, beschikt in de regel over een magazijn. Zodra er sprake is van veelvuldige verplaatsing van goederen, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over de inrichting van het magazijn en welke artikelen je daar voor gebruikt. Tevens is het ook goed om te kijken in hoeverre je nieuwe artikelen nodig hebt. Soms kun je namelijk prima uit de voeten met gebruikte artikelen. Denk bijvoorbeeld aan de palletstellingen. Deze zijn bij uitstek geschikt in een magazijn waar je vaak te maken hebt met het verplaatsen van goederen. Als je magazijn bijvoorbeeld vooral bedoeld is voor tijdelijke opslag en als er vaak goederen uit het magazijn gaan en er ook vaak nieuwe goederen binnen komen, dan zijn palletstellingen perfect. Want je kunt immers direct de grote pakketten die op pallets staan in de palletstellingen zetten. Dus de heftruck kan de pakketten gemakkelijk uit de vrachtwagens het magazijn binnenbrengen. Daarnaast kan diezelfde heftruck natuurlijk ook zeer eenvoudig de pallets met pakketten uit de palletstellingen verwijderen en naar de vrachtwagen vervoeren. De vraag is dan vervolgens in hoeverre het noodzakelijk is om nieuwe palletstellingen te kopen. Natuurlijk is het fijn als je begint met nieuwe kwaliteit, maar het is ook fijn om geld te besparen. Een gebruikte palletstelling is daarom ook een prima optie. Palletstellingen zijn vaak van robuust metaal gemaakt en of die nu al eerder zijn gebruikt of niet, maakt voor de kwaliteit vaak niet uit. Het is echter wel belangrijk dat je de gebruikte palletstelling koopt bij een bedrijf dat betrouwbaar is wat betreft kwaliteit en veiligheid. Je wilt immers niet geld besparen om uiteindelijk opgescheept te zitten met palletstellingen van slechte kwaliteit. Kies daarom voor een gebruikte palletstelling van L.P. Petersen. Dit bedrijf is namelijk zeer betrouwbaar en verkoopt alleen gebruikte palletstellingen die strikt zijn gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Als je kiest voor een gebruikte palletstelling van L.P. Petersen, dan kun tot wel 30% op je aankoop besparen.

De gebruikte palletstelling van L.P. Petersen

Je kunt een gebruikte palletstelling bestellen via L.P Petersen. Om precies te zien wat je kunt verwachten kun je de gebruikte palletstelling bekijken op de website lppetersen.nl.nl. Hier kun je ook meteen alle andere  mogelijkheden bekijken. Je kunt uiteraard meer dan alleen palletstellingen bestellen. Zo kun je ook bij L.P Petersen terecht voor de volgende producten:

  • Legbordstellingen
  • Magazijnstellingen
  • Grootvlakstellingen
  • Archiefstellingen
  • Draagarmstellingen

Dus het loont altijd de moeite om even te bellen met L.P. Petersen om te ontdekken welke stellingen geschikt zijn voor jouw magazijn. Elk magazijn is immers anders. Je hebt te maken met variërende ruimtes waar je te maken hebt met specifieke mogelijkheden. De kunst is om daar de perfecte stellingen bij te zoeken.

Het bestellen van een nieuwe of een gebruikte palletstelling

Zodra je eenmaal weet welke palletstellingen je wilt bestellen, dan kun je deze gemakkelijk bestellen. De beste manier is om gewoon een offerte aan te vragen. Je kunt dan zelf aangeven hoeveel palletstellingen je nodig hebt. Vervolgens krijg je dan een offerte opgestuurd waarin precies staat hoeveel het gaat kosten. Daarna kun je ook afspraken maken over de levering en eventuele garanties. Wat betreft de betaling heb je verschillende opties. Voor grote bestellingen voor grote magazijnen heb je natuurlijk veel gebruikte palletstellingen nodig. De kosten zijn dan ook vrij hoog en deze kun je daarom ook gespreid betalen. Voor kleinere aankopen kun je natuurlijk ook gewoon alles in één keer betalen. Het beste is dan ook om dit soort zaken gewoon even te bespreken met L.P Petersen.