Een pakbon maken was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer u als ondernemer uw producten verkoopt, dan is het prettig als u één programma heeft waarin u al uw gegevens samen kunt verwerken. Facturatie Office heeft hiervoor software ontwikkeld die het mogelijk maakt om uw administratie, uw facturatie en uw orderproces op een centraal punt bij te houden, zodat u altijd uw cijfers inzichtelijk kunt maken en gemakkelijk met enkele handelingen zaken kunt regelen. Zo ook het maken van een pakbon. Een pakbon maken is één van die handelingen waar veel mensen niet bij stil staan dat ze moeten gebeuren, maar wanneer u over een verloop van tijd terugkijkt zult u zich realiseren dat dit juist een zeer veel voorkomende handeling is. Een pakbon maken vanuit de software van Facturatie Office is zeer eenvoudig en biedt u de mogelijkheden om een pakbon in zijn geheel opnieuw op te bouwen per pakbon, maar ook om direct vanaf een factuur een pakbon te maken. Voor de verkoop van goederen is dit uiteraard erg prettig, omdat zo in een aantal simpele handelingen de pakbon gemaakt kan worden, die met de goederen mee wordt gezonden naar de klant. Hoe meer u verkoopt, hoe meer pakbonnen u dan ook zult versturen.

Een pakbon maken voor al uw verkochte goederen

Een pakbon is eenvoudig te maken via de software van Facturatie Office. Zowel het opmaken van een nieuwe pakbon, waarbij u enkel de aangegeven velden hoeft in te vullen, om de pakbon gereed te maken, als een pakbon maken vanaf een factuur wijst zich vanzelf. Dit maakt deze werkwijze voor u en uw medewerkers zeer efficiënt. U bespaart tijd en geld door in één systeem deze functionaliteiten te kunnen gebruiken en zo zeer centraal te kunnen werken. En een pakbon maken is daarnaast slechts één van de mogelijkheden die het systeem van Facturatie Office u te bieden heeft. Op www.facturatieoffice.nl vindt u een overzicht van alle functionaliteiten van dit systeem, waarbij u zult ontdekken dat u naast een pakbon maken met deze software uw volledige boekhouding en facturatieproces kunt onderhouden. Zo kunt u:

  • Offertes en facturen maken
  • Tijdsregistratie en projectbeheer bijhouden
  • Klanten en producten beheren
  • Uw kosten inzichtelijk maken
  • En uiteraard een pakbon maken

En dit alles wordt geheel in uw eigen huisstijl aangeboden. De software is 100% mobiel en u krijgt de beschikking over verschillende dashboards om in te werken, waarbij u diverse rapportagemogelijkheden heeft en uw data kan verwerken. U kunt de debiteuren- en crediteurenadministratie op één plek bijhouden, maar ook uw klantenbestand beheren, waarbij uw orders aan de klanten zijn gekoppeld en u kunt met deze gegevens direct een factuur en een pakbon maken. Als u kosten inzichtelijk wilt maken, bijvoorbeeld wanneer u op basis van urenregistratie werkt, dan is de mogelijkheid voor tijdsregistratie voor u tevens interessant. U ziet, al deze mogelijkheden en meer worden geboden in één duidelijk en overzichtelijk systeem, waarmee u en uw medewerkers op zeer efficiënte wijze binnen uw organisatie kunnen werken.

Hoe ook u gebruik kunt maken van Facturatie Office

Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van de administratiesoftware van Facturatie Office? Neemt u dan eens contact op voor meer informatie. Bepaal aan de hand van uw organisatie welke functionaliteiten u nodig heeft en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die dit systeem te bieden heeft. U zult merken dat er meer mogelijk is dan u denkt en dat het systeem u ondersteunt op vele fronten. Het maakt ondernemen voor u en uw onderneming gemakkelijker, maar vooral ook leuker. Doordat u zorgeloos uw administratie in één systeem kunt beheren, houdt u meer tijd over om te besteden aan uw klanten.