Een polyester boot verven doe je niet zelf

Iedereen die een boot heeft die weet dat er onderhoud nodig is om een boot in goede conditie te houden. Zeker wanneer het een polyester boot is en daarbij is het belangrijk om af en toe de boot te:

  • Reinigen
  • Poetsen
  • Polijsten
  • Verven

Ik heb ervoor gekozen om mijn polyester boot te verven, maar toen ik eenmaal op dit idee gekomen was had ik nog geen benul van het werk dat hierbij komt kijken. Een polyester boot verven doe je niet zomaar. Dit is eigenlijk vakmanschap en daarvoor heb ik Yacht Cleaning International ingeschakeld. Via een vriendje van mij die ook een polyester boot heeft heb ik de website www.yachtcleaninginternational.nl doorgekregen en ik ben bij dit bedrijf gaan onderzoeken wat er nodig is om een polyester boot te verven.

Een polyester boot verven door Yacht Cleaning International

Ik kwam er al snel achter dat Yacht Cleaning International een erg professioneel bedrijf is dat hart heeft voor boten. Ook polyester boten worden zeer goed door hen onderhouden en mijn polyester boot laten verven door dit bedrijf zou voor mij een uitkomst zijn. Ik heb toen contact opgenomen met Yacht Cleaning International en aangegeven dat ik mijn polyester boot wil verven, maar dat ik het niet zie zitten om dit zelf te doen. Dit in Lelystad gevestigde bedrijf is hier blijkbaar wel bedreven in, dus ik gaf aan dat ik hun dienstverlening wilde afnemen. Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg te horen dat een polyester boot verven voor Yacht Cleaning International geen enkel probleem is en dat zij dit zelfs op locaties uitvoeren. Ze gebruiken voor het polyester boot verven altijd professionele en milieuvriendelijke middelen en een polyester boot verven is in principe ook geen lastig karwij. Het is wel belangrijk dat het goed en professioneel gebeurt, maar het is geen klus die erg lang duurt en daarmee erg kostbaar is. Een boot onderhouden is natuurlijk geen goedkope hobby, dus als ik tegen een voordelige prijs mijn polyester boot laat verven, dan ben ik daar heel gelukkig mee. Daarnaast berekent Yacht Cleaning International ook nog eens geen voorrijkosten en geven ze ook garantie af op het geleverde werk. Kortom, zelf mijn polyester boot verven zou heel dom geweest zijn. Ik was die vriend van mij nu al heel erg dankbaar dat ik dit adres van hem had doorgekregen.

De boot ziet er weer als nieuw uit

Ik heb een afspraak gemaakt met Yacht cleaning International waarbij ze naar de locatie van mijn boot zouden komen om daar de boot te verven. Dit is zo gebeurt en op de afgesproken dat ben ik even aanwezig geweest om deze mensen te ontvangen en te laten zien wat de bedoeling was. We hadden van te voren al besproken wat voor kleuren en gebruikt moesten worden en in principe moest de boot gewoon een nieuwe lik verf hebben, maar geen andere uitstraling. Het was daarbij voor mij wel heel belangrijk dat ze heel netjes zouden werken en dat niet half over de naam heen geschilderd zou worden en dat je zou kunnen zien dat de boot opnieuw geverfd is. Dit begrepen ze erg goed, maar ze garandeerde mij ook deze keer weer dat ze met regelmaat dit soort polyester boten verven en dat ze altijd garant staan voor kwaliteit. Dat is ook de reden waarom ze op een voordelige en efficiënte manier kunnen werken én de garantie kunnen geven die ze bieden. Deze geruststelling was voor mij voldoende en toen heb ik deze mensen hun werk laten doen. Toen ik terug kwam was het resultaat verbluffend. Ze hadden niets teveel gezegd en de boot ziet er als nieuw uit. Lees meer…