Een schone werkruimte met een cleanroom installatie

climatech - Cleanroom installatieWaar u met mensen en producten samenwerkt moet er aan bepaalde regelgeving voldaan worden. Bij het ene bedrijf zijn die strenger dan bij de andere en ook per vakgebied kan dit sterk verschillen. Zo is er in sommige sectoren een cleanroom nodig om te kunnen werken en de producten te kunnen produceren. Heeft u deze cleanroom installatie niet? Dan voldoet u niet aan de eisen van uw vakgebied en kunnen daar strenge boetes opstaan. Per vakgebied verschilt waarom u een cleanroom installatie nodig heeft. Is het om de producten te beschermen van uw personeel? Of juist andersom? In uiteenlopende vakgebieden wordt gewerkt met materialen die schadelijk kunnen zijn voor uw personeel. Uiteraard wilt u hun daartegen beschermen. En hetzelfde geldt voor de producten die u produceert. Wanneer het voor uw productie schadelijk is als deze in contact met mensen komt, dan zorgt u er voor dat dit niet gebeurd. Met een cleanroom installatie van CleanTech krijgt u een werkruimte waar aan alle eisen wordt voldaan en alle partijen die beschermd moeten worden dat ook zijn. Dit zijn enkele voorbeelden van vakgebieden waarvoor CleanTech gewerkt heeft:

  • levensmiddelenindustrie
  • ruimtevaart
  • biotechnologie
  • optica

Daarnaast hebben zij ook in andere vakgebieden ruime ervaring. Heeft u dus een cleanroom installatie nodig? Dan bent u bij CleanTech niet alleen op het juiste adres, maar ook in veilige en gespecialiseerde handen. Al meer dan 25 jaar voorzien zij bedrijven van cleanrooms. Ze maken het hiermee niet alleen voor de bedrijven veiliger om te werken en stellen zo ook hun productie veilig, maar ook voor de consumenten is het een prettig idee dat u altijd kunt rekenen op goede bedrijfsinstallaties zodat de producten die u koopt ook van een uitstekende kwaliteit zijn.

Kies voor een gespecialiseerde cleanroom installatie

Wanneer u met CleanTech de samenwerking aangaat om uw cleanroom installatie te laten ontwerpen dan kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Bedrijven die tot nu toe zaken met hen hebben gedaan zullen dat voor u beamen. CleanTech kijkt bij ieder bedrijf weer opnieuw naar de mogelijkheden. Ook als zij al meerdere malen met bedrijven uit dezelfde sector hebben gewerkt. Dit doen zij om twee redenen.

  • vernieuwingen op het gebied van veiligheid
  • ieder bedrijf is anders opgezet

Ten eerste controleren zij altijd hoe het zit met de veiligheidsregels binnen het vakgebied. Omdat deze regelmatig wijzigen controleert CleanTech altijd de laatste updates op dit gebied. Aan de hand van die regels gaan zij voor u aan de slag. Daarbij houden ze ook rekening met de gespecialiseerde wensen binnen uw bedrijf. Wanneer u op een vrijblijvend gesprek gaat bij CleanTech zal het zeker niet alleen over uw vakgebied gaan. Zij vinden het veel belangrijker om er achter te komen hoe uw bedrijf in elkaar steekt en hoe een cleanroom installatie daar het beste bij past en voornamelijk ook wat voor cleanroom installatie. Hierbij is het van belang met hoeveel man u in de kamer zal werken en in wat voor omstandigheden. Blijft uw personeel bijvoorbeeld het merendeel van de dag in de cleanroom installatie? Of wordt er veel in en uitgelopen? Dit zijn allemaal belangrijke aspecten om mee te nemen voordat er aan het ontwerp van de cleanroom installatie gewerkt kan worden. Om het eerste gesprek zo goed mogelijk te laten verlopen is het dus handig om hier al een goed beeld van te hebben. Zeker binnen een groot bedrijf kan het soms voor de managers minder helder zijn wat er precies op de werkvloer zich afspeelt. Het kan dus slim zijn om hier eerst een goed beeld van te krijgen voordat u het gesprek met CleanTech aangaat.

Meer succes met een cleanroom installatie

Het hebben van een cleanroom installatie maakt het werken ook een stuk aangenamer. Vaak wordt het ontwerp zo gemaakt dat het werkproces geoptimaliseerd wordt. Als dat nog niet het geval was dan zal uw personeel dus nog tevredener zijn dat u de cleanroom installatie heeft besteld. Werkt u in een van de bovenstaande vakgebieden? Of weet u dat u voor bepaalde werkzaamheden een cleanroom installatie nodig heeft? Maak hier dan vandaag nog werk van. Het is de manier om een veilige werkomgeving te creëren. Niet voor alle werkzaamheden heeft u een cleanroom installatie nodig. Het kan dus zijn dat u in dit vakgebied werkt zonder een op maat gemaakte cleanroom. Gaat u echter nieuwe werkzaamheden uitvoeren binnen uw bedrijf? Hou dan altijd goed in de gaten of u wel of geen cleanroom installatie daarvoor nodig heeft. Is dat wel het geval? Dan kunt u contact opnemen met CleanTech. Zij zullen dan bij u langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om met u te bespreken wat het beste voor u zal werken. Dit kan natuurlijk geheel vrijblijvend. Doordat er echter gewerkt wordt met een op maat gemaakt model in plaats van een standaard cleanroom raden wij ten zeerste aan om met dit bedrijf samen te werken. Ook de jarenlange ervaring die zij meenemen zal het een stuk prettiger maken om met hen samen te werken. Maak hier dus gebruik van. Voor meer informatie over dit onderwerp en over het bedrijf kunt u op de website kijken. Hier vindt u ook de contactgegevens zodat u vandaag nog een afspraak in kunt plannen. Kies hier zeker voor wanneer kwaliteit en een goede service hoog bij u in het vaandel staan.