Epoxy vloer

decochip - EpoxyHebt u weleens gehoord van epoxy? Dit is een type coating voor uw vloeren dat zeer eenvoudig aan te brengen is. U vindt epoxy daarom in grote zalen, kantoren, zelfs fabriekshallen en grote magazijnen. Is epoxy iets voor u? Dan bent u bij ons aan het juiste adres niet alleen zakenlieden komen bij ons epoxy inslaan, als u graag een bepaalde kamer van uw huis wilt bewerken met epoxy dan leveren we u dit uiteraard in kleiner format aan. Iedereen is bij ons welkom en we zijn van geen kleintje vervaard. Kijkt u eens op decochip.nl als u meer wilt weten over epoxy coating en hoe u het kunt aanbrengen. Dit is tevens een webwinkel dus u kunt er meteen flink inslaan. Epoxy is een rubberachtig materiaal maar is niet afkomstig van de rubberboom. Het is een synthetisch materiaal. Dat betekent dat het bestaat uit diverse stoffen, voornamelijk plastics en die zijn dus uiteindelijk terug te voeren op aardolie. In chemische fabrieken wordt het verwerkt tot dit rubberachtige materiaal dat vloeibaar wordt aangeleverd. U kunt het vergelijken qua dikte met potten latexverf. Het dekt zeer eenvoudig en u kunt het met een kwast of een roller aanbrengen, afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt “coaten”. U hebt er nadien vrijwel geen omkijken meer naar en dat maakt epoxy zeer aantrekkelijk voor de mens. De mens is best een lui wezen. Schoonmaken is zeker geen hobby van de meesten en dat begrijpen we maar al te goed. U wilt graag  dat oppervlaktes snel af te nemen zijn met een doekje of een dweil. Misschien hebt u zelfs wel een volautomatische dweilkar die u vervolgens over de epoxy vloer kunt rijden. Dat is erg leuk werk. Vergeet u niet om dit dagelijks te doen, tegen het einde van de dag wanneer uw winkel bijna dichtgaat? Of doet u dit na sluitingstijd om ergernissen bij klanten te voorkomen. Veel supermarkten en bouwmarkten maken de fout om dit veel te vroeg te doen. Dan kunt u na een uurtje weer opnieuw beginnen. Toch is epoxy de ideale oplossing voor dit soort enorme oppervlaktes. Dan hoeft u er alleen even met een bezem overheen om grote stukken van de vloer bij elkaar te vegen en dan kan vervolgens de dweilkar er achteraan. Het enige probleem is dat u nu wel met het onderhoud van een dergelijke machine zit. Een tip: gaat u er zo nu en dan met een brandslang doorheen, dan is het in enkele secondes weer schoon en fris.

Een epoxy vloer aanleggen? We helpen u graag met advies

U kunt bij ons al uw epoxy artikelen in een keer bestellen. Als aannemer die is aangenomen om een grote vloer te coaten is dat ideaal maar ook als particulier kunt u hier flink inkopen doen. U bent vast wel bekend met het fenomeen “online winkelen” dus we zullen dat onderwerp verder laten rusten. We hopen in ieder geval dat u eens komt rondneuzen. Zo kunt u onder andere de volgende artikelen bij ons vinden:

  • Epoxycoating voor al uw vloeren en ook voor uw wanden
  • Het gereedschap dat u hiervoor nodig hebt zoals kwasten en rollers, reinigers en roerstaven
  • Wilt u speciale coating voor uw zwembad of een bepaalde antislip coating zodat niemand binnen uw kantoor meer onderuit kan gaan? Ook dan zult u bij ons vinden waar u naar op zoek bent. kies de hoeveelheid die u hebben wilt, kies eventueel een kleur uit en maak het bedrag over via PayPal, iDEAL of uw creditcard.

Vindt u modernisme een mooie stroming? Houdt u van duidelijkheid, doeltreffendheid en vlakke kleuren? Dan wilt u vast uw betonnen vloer intact laten. Kiest u eens niet voor tapijt, laminaat of een andere ondergrond maar koop epoxy coating met een betonnen look. Als u dit hebt aangebracht dan zal de transparante laag u maar ook het beton beschermen. Tevens schijnt het beton er als het ware doorheen zodat u er nog steeds van kunt genieten. Als u dit juist niet wilt dan hebben we ook epoxy in een leuke kleur voor u.

Eindelijk gladde en egale vloer dankzij deze coating

Epoxy is een betrouwbare en goedkope oplossing als u graag  een egale vloer wilt hebben. Dankzij de speciale antislip-werking zal niemand meer uitglijden, ook niet nadat u de vloer net hebt gedweild. Bent u tevreden over onze service? Dan stellen we het zeer op prijs als u dat op onze website kunt aangeven. U kunt ons een cijfer geven en u kunt zelfs een review schrijven. Die komt vervolgens op de website te staan en we hopen daarmee nog meer klanten te werven. Op basis van bijna 100 reviews hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van 100 procent. We kunnen het zelf nauwelijks geloven en we vinden daarom dat er altijd ruimte voor verbetering van onze producten en service moet zijn. Laat u ons dat zeker weten, uiteindelijk hebt u daar immers ook veel baat bij. Hebt u verder nog vragen over epoxy of een van onze andere producten? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Onze klantenservice staat voor u klaar dus u kunt ook altijd even bellen tijdens kantooruren. Tevens hebben we een depot waar u de online bestelde artikelen kunt afhalen, een showroom en een testruimte. Maakt u van te voren even een afspraak, dan staat de koffie en thee voor u klaar.