Fietskleding set als onderdeel van je accessoires

Vind je het heerlijk om door de bossen te crossen? Of geniet je van de lange uitgestrekte verharde wegen langs de Nederlandse weilanden? Grote kans dat je in het bezit bent van een goede fiets, want fietsen is en blijft ontzettend populair in Nederland. Regelmatig de fiets pakken heeft grote voordelen zoals:

  • Fietsen vermindert stress.
  • Fietsen verbrandt vet.
  • Fietsen beschermt de hersenen.

Fietsen is gezond en daarom moeten we het massaal blijven doen. Naast een goede fiets is het ook van belang dat je fietsuitrusting in orde is. Denk hierbij aan voldoende veiligheid zoals een helm en stevig schoeisel zodat je niet uitglijdt. Verder is het belangrijk dat je een fietskleding set draagt die comfortabel zit en goed aansluit bij de pasvorm van je lichaam.

Fietskleding set rogelli

De fietskleding set van rogelli bestaat uit voor- en najaarskleding. Het heeft een prettige pasvorm en bestaat uit stretchstof. De stretchstof rekt gemakkelijk mee en dit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het fietsen. De stof heeft bovendien een sneldrogende werking, waardoor de kleding comfortabel blijft zitten gedurende de inspanning en zweten geen problemen oplevert. De zeem bestaat uit HD2 en deze is speciaal ontwikkeld voor dames. Deze schuimstukken hebben een hoge dichtheid en de speciale vorm zorgt voor uitstekende bescherming en pasvorm. Het is met name een goede keuze voor lange afstanden. Aan veiligheid is ook gedacht bij de fietskleding set. De fietskleding set beschikt over reflecterende accenten welke de zichtbaarheid nadrukkelijk verbetert. Op deze manier ben je tijdens de donkere dagen ook voldoende zichtbaar voor andere weggebruikers. De fietskleding set bestaat verder uit een lange mouw shirt met een prettige pasvorm. Het shirt bevat drie zakken op de achterkant voor bijvoorbeeld een bidon en beschikt tevens over een lange rits. De mouwen zijn voorzien van elastiek, waardoor het shirt op haar plek zal blijven zitten tijdens de inspanning. De binnenkant is voorzien van fleece. Dit maakt het shirt comfortabel en zal ervoor zorgen dat je warm blijft gedurende de fietsritten. Het materiaal is erg licht en ook hier is weer sprake van sneldrogende stof.

Maattabel

De fietskleding set is beschikbaar in verschillende maten, waarbij het fietsshirt en de fietsbroek in aparte maten verkrijgbaar zijn. Om de keuze te maken voor een optimale pasvorm is er op de site van bikeandtravel een maattabel beschikbaar. Hierbij dien je allereerst je eigen lengte op te meten van je tenen tot aan de bovenkant van je hoofd. Vervolgens meet je de omvang van je borst op, waarbij het meetlint onder de oksels doorgaat. Daarnaast meet je het gedeelte van je taille op waar je het smalst bent.  Je doet dit ook voor je heupen, alleen pak je het gedeelte waarop je heupen het breedst zijn. Tot slot meet je de lengte van je binnenbeen. Dit wordt gemeten vanaf je hiel tot aan je lies. Het aantal centimeters die volgen uit deze metingen zijn te herleiden in het maattabel. Hieruit volgt de maat die het beste aansluit bij jouw eigen lichaam en pasvorm. Het advies is om deze methode te gebruiken, zodat je er zeker van bent dat je de fietskleding set in de juiste maat besteld. Dit voorkomt verrassingen.  De fietskleding set is met €19,95 in prijs gedaald en momenteel verkrijgbaar voor €149,95. De prijs is inclusief btw. Daarnaast hanteert B&T Bikestore gratis verzending vanaf €50,- en dus kun je deze fietskleding set gratis laten thuis bezorgen. Wil je de fietskleding set toch liever live zien en ben je benieuwd naar de andere collecties? Dan ben je van harte welkom in de winkel in Losser. De ruime collectie van diverse merken maken een bezoek meer dan de moeite waard. 

Lees meer…