Ga voor voordelig, ga voor duurzaam, ga voor LED lampen

Als je een beetje sfeer wilt in je huis, dan wil je daar natuurlijk best wat geld voor betalen. Maar aan de andere kant wil je liever niet teveel betalen. Het probleem met verlichting is dat je vaak te maken hebt met korte termijn aankopen en lange termijn voordelen of nadelen. Je kunt nu namelijk heel goedkoop een paar reguliere lampen kopen, want deze zijn vaak zeer goedkoop. Voor een paar cent heb je al een lamp te pakken. Maar deze zijn dan wel van het energielabel F. Dat is het laagste energielabel wat je kunt hebben. Je bespaart dus enkel een paar euro’s op het moment dat je deze lampen aanschaft. Maar als je op den duur de energieafrekening krijgt, dan is er van die paar euro’s niets meer over en ben je een stuk duurder uit dan wanneer je energiezuinige LED lampen had gekocht. Met deze LED lampen kun je namelijk tot wel 90% op je energierekening besparen. Natuurlijk zijn de LED lampen hierdoor wat betreft het aankoopbedrag een stuk duurder dan een gewone spaarlamp, maar dat geld is te verwaarlozen als je nagaat dat LED lampen vele malen langer mee gaan dan spaarlampen en ze zijn ook nog eens een stuk zuiniger. Nu is een veel voorkomende klacht van mensen dat LED lampen niet voor sfeer kunnen zorgen. Het licht, zo denkt men, van LED lampen is namelijk erg hard en steriel. Men denkt hierbij vaak vooral aan halogeen lampen. Deze reputatie is echter onterecht. Natuurlijk kun je LED lampen kopen met een hard en steriel licht. Dit is ook hard nodig voor in de badkamer of in de keuken. Maar dat wil niet zeggen dat dit de enige LED lampen zijn die je kunt kopen. Je kunt immers ook heldere spaarlampen kopen, maar dat wil niet zeggen dat je alleen maar die spaarlampen kunt kopen. Je kunt er ook andere kopen en zo is het ook met LED lampen. Het is dus vooral de reputatie van de LED lamp van vroeger die er nu voor zorgt dat sommige mensen nog steeds denken dat je een LED lamp alleen kunt gebruiken om een ruimte fel te verlichten. Overigens is dit niet eens een probleem voor iedereen, want veel buitenlandse culturen kennen het hele idee van gezelligheid niet en verlichten hun woonkamer gewoon met een helder wit en vaak zelfs ook blauwig licht. Maar gezien Nederlanders de uitvinders zijn van gezelligheid en aangezien alles altijd gezellig moet zijn, is het niet meer dan logisch dat de LED lampen in Nederland prima gebruikt kunnen worden om een woonkamer sfeervol te verlichten. Laat je dus inspireren door de mogelijkheden van LED lampen en combineer sfeer met een lage energierekening.

De verschillende LED Lampen van pretmetled.nl

Via de website van pretmetled.nl kun je in principe alles vinden op het gebied van LED verlichting. Je bent bij deze website dus zeker aan het juiste adres als je op zoek bent naar sfeervolle LED Lampen. Een hele handige methode om ervoor te zorgen dat je sfeer kunt maken met een LED lamp is door simpelweg gebruik te maken van een dimmer. Dan bepaal je immers zelf hoe hard en wit het licht is. Als je hard wit licht dimt dan wordt het zacht en geel. Hoe verder je het licht dimt, des te warmer worden de kleuren. Je kunt het vergelijken met kaarslicht. Het is niet voor niets dat mensen zo van dat gele licht houden, want het is de kleur van de zon en we zijn in onze geschiedenis natuurlijk erg gewend geraakt aan de gezellige gele kaarslicht. Daarom kun je je LED Lampen met een dimmer dimmen totdat je dat warme, gele en gezellige licht in je huiskamer hebt. Het maakt ook niet uit of je het licht dimt of niet, want de energieconsumptie is altijd gebruik. Het idee dat je je energierekening omlaag kan brengen door je lichten te dimmen is dan ook een fabeltje. Dus het blijft verstandig om te kiezen voor de LED lampen van pretmetled.nl, want met deze LED lampen kun je echt je rekening omlaag brengen. Natuurlijk kun je verschillende soorten LED Lampen kopen bij pretmetled.nl. Je kunt dus een LED lamp kopen met een dimmer voor een sfeervolle verlichting, maar je kunt ook bij pretmetled.nl terecht voor:

  • LED inbouwspots
  • LED badkamer spots
  • Armaturen
  • LED bouwlampen
  • LED buizen/panelen

Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden kun je natuurlijk zelf gerust even een kijkje nemen op de website. Je vindt daar ook direct meer informatie over de LED technologie.

De voordelen van pretmetled.nl

Als je via een webwinkel LED verlichting gaat bestellen, dan wil je natuurlijk wel bestellen bij de beste en goedkoopste webwinkel. Daarom volgen hier enkele voordelen die maken dat pretmetled.nl ook echt de beste site is om LED verlichting te kopen. Allereerst worden alle artikelen die je bestelt helemaal gratis naar je toe verzonden. Geen extra kosten dus. Dat is mooi, want LED verlichting is wel een stukje duurder dan gewone verlichting. Een tweede voordeel is dat je maar liefst 30 dagen lang het recht hebt om de artikelen terug te sturen. Je hebt dus voldoende bedenktijd. Verder heb je natuurlijk de beschikking over een telefonische klantenservice. Dus als je ergens mee zit, dan kun je altijd snel en gemakkelijk contact opnemen. Tot slot kun je gemakkelijk betalen via de beveiligde betalingsmogelijkheden.