Gaat u binnenkort verhuizen? Denk dan aan stevige dozen

dozenhal - DozenBent u op zoek naar een grote partij dozen omdat u een verhuizing hebt gepland? Dan bent u bij dozenhal.nl aan het juiste adres want u hebt hier de keuze uit maar liefst 2500 verschillende dozen. In principe komt het er op neer dat we ze in vrijwel alle soorten en maten kunnen maken. Dus hoe bizar uw maten dan ook zijn, wij hebben het zeer waarschijnlijk al standaard in ons assortiment. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijk dan op de website, kies de juiste afmetingen en vraag een offerte aan. Als u geen vrijblijvende offerte nodig hebt, dan kunt u ook gelijk de gewenste dozen bestellen. In principe leveren we vele pallets aan bedrijven. Maar ook als particulier bent u welkom. Wel is het zo dat u bijvoorbeeld bij een bestelling van meer dan 700 euro geen verzendkosten betaalt. U begrijpt het, we richten ons voornamelijk op fabrikanten en groothandelaren. Na de productie moeten uw producten worden verscheept. Het maakt niet uit of het nu om elektronica, voedsel of kleding gaat, vrijwel alles wordt vervoerd in deze handige kartonnen dozen. Het geeft een stugge bescherming voor de meest gevoelige handelswaar. Overigens is het dan verstandig om het te wikkelen in folie en/of piepschuim. Dit zijn twee onmisbare artikelen als u gaat in pakken.

Dozen zijn onmisbaar bij elke verhuizing

Waarom zou u voor Dozenhal kiezen? We hebben de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet:

  • We hebben een zeer grote keuze: meer dan 2500 varianten hebben we op dit moment leverbaar.
  • We hebben steevast rond de 7000 pallets aan nieuwe en gebruikte dozen in ons magazijn staan. Dat betekent dat als u vandaag bestelt, u het morgen al in huis hebt.
  • We maken gebruik van eigen transport. We hoeven dit niet uit te besteden en daarmee besparen wij op veel onkosten die uiteraard zijn doorberekend in onze prijzen.
  • En ten slotte is het mogelijk om deze producten te bedrukken. En dat is voor u als verkoper erg prettig. Geef tijdens uw offerte-aanvraag door welke gegevens u wilt laten bedrukken. U kunt denken aan uw logo, bedrijfsgegevens of een slagzin.

Er zijn verscheidene type dozen en die hebben we handig onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo hebben we diverse tweedehandse producten. Dit is onze goedkoopste categorie. Ze zijn allen gecontroleerd. Vindt u duurzaamheid en recycling belangrijk? Dan kiest u natuurlijk voor deze categorie. Andere categorieën zijn: nieuwe varianten, speciale tabaksdozen, grote palletdozen en containerdozen. Ook kunnen we uw doos op maat maken. De kans is groot dat we het standaard in ons assortiment hebben, maar mocht dit zo zijn dan kunt u uw eigen maten aan ons doorgeven.

Bij ons bestelt u ze in een handomdraai

Wat voor productiebedrijf u dan ook hebt, deze producten zijn onmisbaar. Hebt u massieve platen nodig? Of octabins? Ook deze producten bieden we u uit voorraad aan. Hebt u nog vragen over onze artikelen? Wilt u een offerte opvragen? Of hebt u hele andere verzoeken? Belt u dan even met onze klantenservice. We staan doordeweeks voor u klaar om u te woord te staan. Misschien blijft het niet bij een eenmalige levering. Als het bevalt dan hebt u over een paar een nieuwe bestelling nodig. We kunnen een regeling treffen zodat u niet elke keer opnieuw dit bestelproces hoeft door te lopen. We kunnen ook uw oude dozen ophalen en doorverkopen. Hebt u nog een grote partij staan en kunt u dit formaat niet meer gebruiken? Bel of e-mail ons en geef door om welk type en formaat het gaat. Dan staan we deze week nog voor de deur!