Gegraveerde wijnglazen

Maak jij in je horecagelegenheid al gebruik van gegraveerde wijnglazen? In veel zaken zal dit niet het geval zijn, men gebruikt daar gewoon algemene glazen. Hoewel dit begrijpelijk is, vanwege het financiële aspect en het gemak van vervanging, is het ook zonde. In de eerste plaats vanwege de uitstraling. Als jij bijvoorbeeld een mooi restaurant hebt en je hebt veel tijd besteed aan de aankleding ervan, dan is het natuurlijk zonde als er niet dezelfde aandacht geschonken wordt aan het servies dat er gebruikt wordt. Met gegraveerde wijnglazen zorg je in een keer voor een fantastische uitstraling en een luxe sfeer. Want het ziet er immers toch prachtig uit, een wijnglas met daarop het logo of de naam van jouw restaurant? Hiermee geef jij je tafels echt een luxe sfeer en dat zal bij de gasten zeker in goede aarde vallen! Alleen daarom is het dus al niet verkeerd om te kiezen voor gegraveerde wijnglazen. Bekijk nu snel de website van https://www.wijnwinst.nl/

Besparen met gegraveerde wijnglazen

Maar er is nog een andere en, voor veel horecaondernemers, belangrijkere reden om te kiezen voor het gaan gebruiken van gegraveerde wijnglazen en dat is dat je op deze manier eenvoudig geld kunt besparen. Dit klinkt tegenstrijdig, want het kost immers eerst geld om glazen te laten graveren. Bovendien moet je in eerste instantie ook een grotere hoeveelheid bestellen, omdat je gebroken glazen niet zomaar door een willekeurige nieuwe set kunt vervangen. Hoe kan het dan dat je op deze manier uiteindelijk toch geld bespaart? Dat heeft te maken met het feit dat veel medewerkers een wijnglas te vol schenken. Natuurlijk vertel je hen tijdens het inwerken hoe vol een glas geschonken mag worden, maar vaak worden ze voller dan de bedoeling is. De medewerker wil immers niet dat ze zuinig overkomen en dat het restaurant daardoor een slechte naam krijgt. Met gegraveerde wijnglazen heb je van dit probleem geen last meer. De naam of het logo dat in het wijnglas gegraveerd wordt, dient namelijk meteen als een schenkmaat. Dit maakt het voor het personeel veel eenvoudiger om de juiste hoeveelheid in te schenken, zij zien meteen wanneer de glazen vol genoeg zitten. Door op deze manier te werken, haal je uit een fles wijn niet vijf, maar zes glazen. Dit lijkt misschien in eerste instantie een klein verschil, maar op jaarbasis kan je dit echt veel schelen. Daarom kan er dus ook gerust gezegd worden dat gegraveerde wijnglazen zich binnen de kortste keren terug verdienen!

Laat het graveren over aan Wijnwinst

Wil jij in jouw horecagelegenheid gebruik gaan maken van gegraveerde wijnglazen? Dan is het aan te raden om deze te bestellen bij Wijnwinst. Zij maken namelijk gebruik van de nieuwste lasertechnieken voor het graveren, waardoor zij jouw logo of naam er echt heel precies op kunnen zetten. Je hebt bij hen bovendien:

  • de keus uit veel verschillende soorten servies
  • de mogelijkheid tot het bestellen van de door jou gewenste hoeveelheid
  • de keus uit diverse schenkmaten, waarbij 125 cc de meest gekozen optie is
  • de optie tot het kiezen voor verschillende kleuren

Met de hulp van Wijnwinst zorg je er dus niet alleen voor dat je meer winst haalt uit je drankomzet, je krijgt bij hen ook gegraveerde wijnglazen die er echt prachtig uitzien en van een hoogstaande kwaliteit zijn. Ze zijn dus niet alleen maar praktisch in gebruik, ze zorgen ook voor een uitstekende uitstraling. Merk jij dat jouw personeel ook vaak de glazen te vol schenkt en wil je daar graag op een eenvoudige manier verandering in aanbrengen? Dan is het gebruik van gegraveerde wijnglazen dus echt een uitstekende oplossing hiervoor!