Gezelschapsspellen zijn leuk voor jong en oud

spellenrijk - gezelschapsspellenBent u dol op gezelschapsspellen of doet u dit eigenlijk nooit en wilt u het eens proberen? Op onze website, spellenrijk.nl, bieden we een van de grootste gezelschapsspellen collecties aan in heel Nederland! Voor zowel beginners als gevorderden zijn er diverse gezelschapsspellen te vinden die u vast wel eens wilt proberen. Het prettige is dat we gezelschapsspellen in het groot inkopen. Daardoor krijgen we behoorlijk kortingen op de inkoopsprijzen en die hebben we uiteraard doorberekend in onze verkoopsprijzen. Daarom geven we standaard op diverse gezelschapsspellen stevige kortingen die tot wel 30 procent kunnen oplopen. Vergelijkt u het eens met de prijzen in winkels of andere websites en u zult als snel zien dat u bij ons het goedkoopst uit bent! Waar wacht u nog op? Hebt u altijd al een origineel Scrabblebord, Monopoly-spel of Riskbord willen hebben? Of wilt u graag een spel van een televisieprogramma zoals “Ik houd van Holland”, “Lingo” of “Boggle” willen hebben? Bij ons is er absoluut voor ieder wat wils te vinden. Er zijn bijvoorbeeld alleen al van het beroemde “Monopoly” diverse versies te koop die uiteenlopen van thema’s zoals:

  • De beroemde televisieserie Game of Thrones
  • Of toch liever de versie van The Beatles?
  • Bent u een gamer? Kies dan voor de Fallout of Assassins Creed versie
  • En zo zijn er nog vele andere varianten te vinden in ons assortiment. Van reisedities tot aan de zeer bijzondere “Anti Monopoly editie”.

Gezelschapsspellen brengen mensen tot elkaar

Vroeger was het spelen van bordspellen de gewoonste zaak van de wereld. Men had klassiekers zoals backgammon, go, schaken en dammen. In de twintigste eeuw ontstonden er moderne klassiekers zoals we in de eerste alinea hebben opgenoemd. Maar toen werd de computer en de console uitgevonden. Spellen spelen gebeurt tegenwoordig vooral digitaal. Ook dat kan online met anderen maar het is toch heel wat anders dan bordspellen. Wilt u een beetje terug naar de gezelschapsspellen? Hebt u een vriendengroep of een grote familie die van gezelschapsspellen houden? Dan zult u bij ons niets te kort komen. Laat uw muis eens met rust en begeeft u zich in de echte wereld. Een avondje of misschien zelfs wel een nachtje doorhalen aan het Riskbord is net zo leuk als een avond computeren. Weet u niet zo goed welke gezelschapsspellen u liggen? Begin dan met een aantal bekende namen. Wellicht liggen er wel een paar bij uw ouders of bij vrienden. Weet u nu wat u leuk vindt? Koop dan bij ons een aantal gezelschapsspellen die op dit thema voortborduren!

Laat de controller eens liggen en bevindt u zich onder vrienden!

U kunt op diverse manieren uw favoriete gezelschapsspellen uitzoeken op onze website. Uiteraard kunt u direct de naam intypen in de zoekbalk. Maar als u nog niet zo bekend bent met het spelen van dit soort spelletjes dan kunt u ook op andere manieren te werk gaan. Klik bijvoorbeeld uw gewenste categorie aan, bepaal een minimum- en/of maximumbedrag, kies een leeftijd en aantal spelers uit en verklein daarmee uw mogelijkheden totdat u het perfecte spel hebt gevonden. Bestellen gaat zoals de meeste online webwinkels. Betalen doet u ook geheel online en wel door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard. In principe kunt u morgen al beginnen met spelen want we leveren vrijwel altijd binnen 24 uur de pakketjes af. Hebt u hier verder nog vragen over of wilt u graag advies over een bepaalt spel? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en schrijf ons een e-mail. Natuurlijk staat het u ook vrij om even te bellen. Tot horens!