Goochelaar niet alleen voor kinderen

Denkt u bij een goochelshow ook meteen aan een leuke activiteit voor kinderen? Een goochelaar is inderdaad voor kids erg leuk, een kinderfeestje wordt er echt enorm mee opgeleukt. De meisjes en jongens zullen versteld staan van de kunsten die ze te zien krijgen, door de snelheid en het gemak waarmee het allemaal gebeurt, lijkt het voor hen wel toverij. Zij hebben er immers geen weet van dat een goochelaar jarenlang heeft geoefend op zijn trucs en dat er veel handigheid, vingervlugheid en studeren bij komt kijken. Als volwassene weet u dat natuurlijk wel. Maakt dat het minder leuk om naar een goochelshow te kijken? Nee, zeker niet. Juist doordat u weet hoe moeilijk het is wat er gedaan wordt, waardeert u het eigenlijk des te meer. U weet dat er bepaalde foefjes zijn om een truc uit te voeren, maar toch zult u er tijdens een show nooit achter komen wat dit nu precies is. Dat maakt het ontzettend fascinerend om naar te kijken. Want hoe doet de goochelaar het toch allemaal, hoe krijgt hij het toch voor elkaar om u allemaal eigenlijk een soort van voor de gek te houden? Dat maakt een goochelshow voor jong en oud ontzettend leuk om naar te kijken.

Goochelaar met breed repertoire

Naar een optreden van een goochelaar kijken is dus voor iedereen heel leuk, maar een publiek bestaand uit jonge kinderen vraagt natuurlijk wel iets anders van de goochelkunstenaar dan een volwassen publiek. Als u een goochelaar in wilt huren voor een bepaalde gelegenheid, dan is het dus goed om na te gaan of deze persoon met alle doelgroepen uit de voeten kan. Wanneer zou u nu kiezen voor een goochelshow? Dat kan bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, maar het is ook zeker een leuke toevoeging voor bijvoorbeeld een bruiloft of een familiedag. Of wat dacht u van een personeelsfeest? Ga voordat u iemand inhuurt altijd na of deze persoon past bij het publiek wat u verwacht. Bestaat de groep toeschouwers enkel uit volwassenen, dan vraagt dit natuurlijk om een ander soort show dan wanneer er alleen maar kinderen komen kijken. En een gemengd publiek vraagt helemaal meer van de goochelkunstenaar. Dan is het helemaal erg fijn als de goochelaar een breed repertoire heeft en er zo voor kan zorgen dat echt iedereen plezier beleeft aan het optreden.

Jordi biedt diverse shows

Zoekt u een goochelaar voor een bepaald evenement of een feest? Dan moet u zeker goochelaar Jordi in overweging nemen. Op zijn website kunt u lezen dat iedereen die eens een van zijn shows heeft mogen aanschouwen hier zeer enthousiast over is. Hij biedt een zeer ruime keus aan shows, zoals:

  • bruiloftsshow, waarbij hij uw gasten zal vermaken
  • kindershow, ideaal voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter
  • beursshow, waarbij hij bezoekers van een beurs met zijn kunsten naar uw bedrijfsstand toe zal lokken

Hij heeft een aantal vaste programma’s samengesteld, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een optreden helemaal aan uw wensen aan te passen. U weet immers goed wat voor publiek er zal zijn en daar kan Jordi dan zijn optreden op aanpassen. Heeft het u altijd al leuk geleken om zelf te goochelen? Dan kunt u bij goochelaar Jordi ook een workshop gaan volgen, bijvoorbeeld als personeelsuitje. U krijgt dan een kleine blik achter de schermen en een paar trucs zullen u uitgelegd worden. Daarna gaat u zelf aan de slag met het onder de knie krijgen van een truc, zodat ook u mensen versteld kunt laten staan met echte goochelkunsten!