Grote collectie Cube fietsen voor iedere fietser

Al bekend met Cube fietsen? Wat begon als een klein fietsmerk in 1993 is in de laatste jaren uitgegroeid tot een erkend en heel populair merk. Het merk Cube fietsen is opgericht in Duitsland, met de focus op racefietsen, maar inmiddels is het aanbod sterk uitgebreid. De grote collectie biedt tegenwoordig modellen voor iedere fietser en iedere gelegenheid. Ook als je niet per se geïnteresseerd bent in racefietsen kun je bij dit merk terecht. Alle onderstaande modellen maken deel uit van de veelzijdige collectie:

  • Elektrische fiets
  • Racefiets
  • (Elektrische) mountainbike
  • Sportieve toerfiets
  • Kinderfiets

Met Cube fietsen zit iedere fietser goed. Op zoek naar een betrouwbare en veilige fiets voor je zoon of dochter? Kijk dan bij het aanbod kinderfietsen van het Duitse fietsmerk. Ook voor stedentrips zijn er heel geschikte fietsmodellen te vinden. Deze stadsfietsen zijn lichtgewicht, maar tegelijkertijd comfortabel en ook betaalbaar als hobbyfiets. Jouw stedentrip wordt tijdens een fietsvakantie extra comfortabel met deze kwaliteitsfietsen. Als racefiets is het merk natuurlijk ook zeer aan te raden. In de wielerwereld heeft het fietsmerk echt naam gemaakt. Tegenwoordig gebruiken hele wielerploegen alleen nog maar Cube fietsen. Ook jij kunt net als deze professionele wielrenners rondfietsen op een fiets van de beste kwaliteit.

Cube fietsen met gratis plus-pakket

Bij het fietsbedrijf Bike Experts is het mogelijk om een gratis plus-pakket af te sluiten bij aanschaf van een product. Voor welke producten dit geldt, zie je in een oogopslag op de website https://www.bike-x.nl/. Ook Cube fietsen worden vaak geleverd met een dergelijk plus-pakket. Dit levert jou als klant veel voordelen op. Zo worden Cube fietsen met een pakket 100% rijklaar afgemonteerd. Wat wel zo veilig is. De medewerkers weten precies hoe ze ieder fietsmodel in elkaar moeten zetten. Ook 2 jaar garantie is inbegrepen in het pakket. Voor onderhoud aan Cube fietsen wordt bovendien een gratis leenfiets geleverd. Voor onderhoud kun je aanspraak doen op snel-service. Heb je reparatie of onderhoud op afspraak geregeld, dan is snel-service binnen 1 dag voor je geregeld. Voor een klein probleem kun je natuurlijk altijd even langskomen en de medewerkers proberen je altijd direct te helpen. Dankzij het plus-pakket worden onderhoud en reparatie altijd voor jou geregeld. Zeker als je een duurdere fietsvariant hebt aangeschaft is dit natuurlijk geen overbodige luxe. Wil je weten hoe je jouw nieuwe aanschaf het best kunt gebruiken? Ook advies van specialisten hoort bij het pakket.

Kwaliteitsfietsen voor een mooi prijsje

Hoewel Cube fietsen tegenwoordig zo gewild zijn, is het nog steeds mogelijk om een dergelijke fiets voor een lage prijs aan te schaffen. Op de website van Bike Experts vind je namelijk ook een categorie met koopjes. Klik hiervoor op het kopje ‘aanbiedingen’ (onderaan de pagina). Je vindt er niet alleen voordelige Cube fietsen, maar ook alle benodigde accessoires en fietskleding. Zo ga je volledig uitgerust op weg en dat voor zulke lage prijzen. Helmen, fietsbrillen of een stijlvol fietsjack behoren allemaal tot de mogelijkheden op de sales pagina. Vaak worden fietsmodellen van eerdere seizoenen tegen een lagere prijs aangeboden. Aan de kwaliteit mankeert verder niks en je hebt alsnog een zeer goede fiets voor een aanzienlijk lagere prijs. Bij Bike Experts is het daardoor mogelijk om voordelig jouw fietshobby te beoefenen. Zelfs op de aanbiedingenpagina vind je namelijk een heel veelzijdig aanbod. Zelfs gps-systemen en volledige fietspakken zijn er verkrijgbaar. Maakt de prijs voor jou weinig uit en heb je juist liever het nieuwste van het nieuwste? Houd de blog of sociale media pagina’s van Bike Experts in de gaten om de nieuwste collecties fietsen niet te missen. Ontdek ook het grote assortiment van Bike Experts.