Heerlijk genieten van een vakantiehuis in de Ardèche

Frankrijk is in vergelijking met een klein landje als België of Nederland enorm groot. In vergelijking met landen in andere continenten stelt het niet zo heel veel voor. Alles is en blijft relatief. Maar als we onze vergelijking beperken tot Europa en andere Europese landen, dan is Frankrijk een kanjer van een land. Dat merk je als Nederlander of Belg dan ook vrij snel wanneer je bijvoorbeeld naar een vakantiehuis in de Ardèche wilt reizen. De Ardèche ligt in het zuiden van Frankrijk. Dat betekent dat je heel Frankrijk door moet rijden om er te komen. Nu is het zo dat je België in een paar uur kunt doorkruisen van noord naar zuid. Als je in het noorden van Nederland zou beginnen en naar het zuiden van België zou willen reizen, dan ben je misschien 4 uur onderweg. Je zou dan ook denken dat je al flink ver bent, want je bent al twee landen door en hoeft daarna alleen nog maar door Frankrijk te rijden. Maar voordat je het vakantiehuis in de Ardèche bereikt, moet je toch nog een dikke 10 tot 12 uur door Frankrijk rijden. Je bent dus nog wel even onderweg. Tijdens die rit ontdek je ook hoe divers Frankrijk is qua landschap. De Ardèche is dan ook niet echt te vergelijken met Normandië of de Provence. Je zou ook kunnen vliegen, maar als je naar een vakantiehuis in de Ardèche gaat, dan is het fijn om met je eigen auto te gaan. Nadat je het huisje hebt geboekt via interhome.be, kun je de auto helemaal volladen met alles wat je mee wilt nemen. Je hebt in het vakantiehuis in de Ardèche immers genoeg ruimte voor al je spullen. Je kunt dan ook eten meenemen, genoeg kleding, speelgoed voor de kinderen, et cetera. Daarnaast heb je op deze manier in de Ardèche zelf ook meteen je eigen auto als vervoersmiddel. Dat is in een gebied als de Ardèche natuurlijk wel fijn, want het is een groot en uitgestrekt gebied met genoeg bezienswaardigheden. Veel rotsformaties en snel stromende rivieren, oude viaducten en enorm veel gezellige pittoreske dorpjes. Mocht je nog geen vakantiehuis in de Ardèche hebben geboekt, dan kun je dus terecht op interhome.be. Hier vind je namelijk voldoende opties voor een geslaagde vakantie in Frankrijk. Een vakantiehuis is wel zo prettig, want dan kun je bijvoorbeeld vakantie vieren tussen de wijngaarden of appelbomen. Het is een streek waar genoeg mooie natuur te vinden is en dus is het ook fijn dat je een vakantiehuis in de Ardèche vindt midden in diezelfde natuur.

Bekijk het aanbod en boek jouw vakantiehuis in de Ardèche

Via de site kun je heel gemakkelijk door het assortiment browsen. Het makkelijkste is om ook filters te gebruiken, zodat je alleen te zien krijgt wat voor jouw relevant is. Denk aan filters als:

  • Reistijd
  • Aantal personen/kinderen
  • Type accommodatie

Vervolgens kun je de zoekopdracht activeren en daarna direct zien welke vakantiehuisjes er in de Ardèche beschikbaar zijn. Maak daarna een keuze, controleer beschikbaarheid en boek jouw vakantiehuis. 

Bekijk ook het aanbod voor andere locaties

Uiteraard vind je op interhome.be vakantiehuizen in heel Europa. Dus mocht je naar Spanje willen reizen of Griekenland, dan kun je voor accommodaties terecht op interhome.be.